Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nivea visage young tonik

Czy tonik to twarzy jest koniecznością?

Polecane posty

Gość nivea visage young tonik

do tej pory do mycia twarzy uzywalam tylko zelu nivea visage young, dzisiaj dokupilam z tej serii jeszcze tonik i peeling, po oczyszczeniu skory stosuje krem nawilzajacy do cery mieszanej z loreal. mam 21 lat i dalej problemy z wypryskami i swiecaca sie skora, ale czy taka ilosc kosmetykow jest konieczna, czy raczej bardziej moze zaszkodzic?

HEJ!!!JA MAM 22 LATA I TEŻ CZASAMI MI WYSKOCZY NIESPODZIANKA NA TWARZY....MYŚLĘ ŻE JEŻELI BĘDZIESZ UŻYWAĆ KOSMETYKÓW Z TEJ SAMEJ LINII TO NIC SIĘ NIE STANIE.... WIEM ŻE TAK ZWANE ,,MIESZANIE" KOSMETYKÓW ZE SOBĄ NIE JEST WSKAZANE...JA UŻYWAM GARNIERA( ŻEL ANTYBAKTEYJNY ORAZ TONIK), NIE UŻYWAM PEELINGÓW BO ONE MI TROCHĘ PODRAŻNIAJĄ SKÓRĘ...CO DWA MIESIĄCE CHODZĘ DO KOSMETYCZKI NA KAWITACJE, CZYLI OCZYSZCZANIE TWARZY ULTRADŹWIĘKAMI ( MNIE TO BARDZO POMAGA,PONIEWAŻ MÓJ GŁÓWNY PROBLEM TO ZASKÓRNIKI A KAWITACJA JE USUWA I 2 MIESIĄCE MAM SPOKÓJ). KUPUJĘ TAKŻE SPIRULINĘ CZYLI ALGI MORSKIE I DWA RAZY W TYGODNIU ROBIĘ Z NICH MASECZKĘ NA TWARZ( SPIRULINA ZMNIEJSZA WYDZIELANIE SEBUM, ZMNIJSZA ŁOJOTOK, USUWA MARTWY NASKÓREK I REDUKUJE WSZELAKIE BLIZNY) JEST NAPRAWDĘ ŚWIETNA!!!JEŻELI MASZ WRAŻLIWĄ CERETO POLECAM ONIK BEZALKOHOLOWY.POZDRAWIAM!!!

Gość ja mam 24 lata
i też czasami mi cos wyskoczy zawsze używam zelu do mycia twarzy i lekkiego kremu nawilżającego nigdy nie używałam toniku i nie czuje takiej potrzeby. zastanawiam się czy moze ten krem loreal nie jest dla ciebie za ciężki, bo dla nie był loreal zbyt ciężki (tylko, ze ja miałam do cery normalnej) i stad problem ze świecącą cerą. Ten zel nivea visage young jest bardzo dobry, sama go miałam niedawno i byłam bardzo zadowolona.

Gość Alteregog
:O Ludzie sobie zastrzyki robią i łykają tabletki a ty się toniku boisz :O