Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzucony przez byla

co oznacza ten opis mojej bylej???

Polecane posty

co znaczy ten opis: " co ja zrobilam ;((((( " moja byla ma taki, a wlasnie sie zakochala przez neta i on tam u niej sie pojawil w miescie ,przyjechal, a taka byla zakochana zanim go jeszcze zobaczyla na zywo ... czy ten opis dotyczy tego nowego ????

Gość tak oznacza ze sie z nim
przespała i teraz ma moralniaka:P

Gość Pupciaan
Spierdziałeś się? Znowu zakladasz taki glupi Topic?

pierwszy raz zakladam raczej od razu by sie nie przespala, a czy moze nie spodziewala sie takiego go jakiego sobie wyobrazala???? ja mam z nia dziecko, chcialem zeby wrocila, ale ona sie w nim zakochala , on facet bez pracy itp

Gość Pupciaan
Jak to jest "była" to czego do niej startujesz?

Gość ja bym powiedzial tak.......
ze moze to jednak nie to co oczekiwala, ze popelnila blad ze tobie szansy nie dala

Gość my_wiemy
dala sie zbolcowac na wszystkie mozliwe sposoby w obecnosci kamery a teraz koles mowi, ze to tylko taka jednorazowa przygoda byla :D

Gość bababababababab papapa
ja pierdole!! co to za spekulowanie? wymyslacie takie historie to tego opisu na gg ze śmiac mi się chce! macie dziecko? zachowujesz się jak dziecko.. co oznaczał ten opis????? ble ble ble//// leczyc sie albo dorosnac radze!

mamy male dziecko nie sadze ze dalaby sie temu nierobowi, znam faceta, a jakby sie z nim bzykala to by takiego opisu nie miala, zakochana na maxa w nim byla, ciagle na gg miala opisy w stylu ze go kocha itp , a teraz albo nic albo ten : co ja zrobilam i placz

Gość bababababababab papapa
równie dobrze mogła włozyc reke do wrzątku i załowac. albo nie zmienila pieluszki na czas i odparzyła dziecku tyłek i teraz tez załuje. na huj te gg wymyślili? tylko wam się we łbach przewraca.

Jak ci zależy to zadzwoń do niej i zapytaj. W czym masz problem? Wiem ze masz z nią dziecko że pościła cię w trąbę ale zapytać cie nie boli a jak umiesz jej wybaczyć i żyć z nią i jeśli ci zależy to spróbuj jak się sparzyła to masz szansę.