przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 29, 2010 dajmy na to są wykopki na wiosce lub sianokosy. Wiadomo, roboty jest w ch*j jak to na gospodarce. Wtedy panienki zlewają mnie. A jak wieczorem podjężdżam pod remizę swoim passatem kombi na zabawę to każda chce pobyć ze mną na tylnym siedzeniu choć przez 5 min. Efekt? nie jest mi nigdy dane potańczyć na parkiecie choć pol godz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 29, 2010 teraz zima bedzie i roboty jakby mniej to wiecej czasu na przyjemnosci <stopka></stopka> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Auroton 0 Napisano Sierpień 29, 2010 wiemy że chcesz się popisać...widac to po twoim nicku szpanerze...a w sumie to nie wiem jakie laski tam wyrywasz na passata...bo znam laski co im nawet bmw nie imponuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 29, 2010 nie narzekam. A dupy warte grzechu <stopka></stopka> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale wiocha Napisano Sierpień 29, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 29, 2010 wiocha to wasze inteligentne posty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak słow 0 Napisano Sierpień 29, 2010 po co zakladasz takie glupie posty debilu zenada poprostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość morfeusz44 Napisano Sierpień 29, 2010 wogole to o co chodzi w tym temacie? chcesz sie pochwalic, czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Sierpień 29, 2010 kombajnem podjedz pod remize to wrazenie zrobisz:P </stopka> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajna? Napisano Sierpień 29, 2010 przsystojniakow tu nie ma sa tylko tacy ktorzy sie za takowych podaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 29, 2010 wolność słowa- znasz debilu takie słowa?:p <stopka></stopka> <stopka></stopka> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Sierpień 29, 2010 Moze i przystojny ale inteligentnie odpowiedziec nie umiesz:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty głupia kobieto Napisano Sierpień 29, 2010 Tak możecie o mnie mówić!!!!A wiecie za co?! Poszłam na targ i zrobiłam zakupy warzywa, wiejskie mleko, śmietana i kiedy wróciłam do domu to wiecie ile mnie to kosztowałó?! 200 złotych. Boże jaka ja jestem głupia, w dodatku nie mam rodziny i ja tego nie przejem!!! Straciłam 200 złotych a chciałam oszczędzać! Chcę żeby mi tu każdy napisał, że jestem głupia baba na zakupach na bazarze z warzywami. Szkoda, że miałam tyle pieniędzy w portwelu, jeslibym nie miała to bym nie wydała. Teraz od dwóch dni staram się to wszystko zjeść. Z przejedzenia choruję w ten weekend. A muszę to zjeść bo się zepsuje, wszystkiego przecież nie zamrożę. Tak, to ja jestem ta głupia kobieta która nie ma umiaru w wydawaniu pieniędzy i dobrze sobie zdaję sprawę z tego. Chciałabym mieć faceta który nauczyłby mnie wydawać rozsądnie pieniądze. Miałam faceta przez kilka lat który mi na wszysstko żałował. Ja nie potrafię mieć umiaru w wydawaniu pieniędzy często kupuję rzeczy niepotrzebne a potem wyrzucam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jkekhhhd Napisano Sierpień 29, 2010 brzydula babo nie widziałas jego foty:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Imian S. und KURAK RAPOWY Napisano Sierpień 29, 2010 Bo za przystojny jesteś i masz ponad 2 hektary pola by żarła naprodukować to laski lecą na karmę jak szerszeń na pszczoły! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach