Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okropna córka

zrobiłam coś strasznego :(

Polecane posty

Gość okropna córka

Mama upiekła ciasto z kruszonką na wierzchu dzisiaj, a ja przed chwilą tę kruszonkę zjadłam z tego ciasta :O całą :O mama odstawiła ciasto do spiżarni, żeby wystygło do jutra, a ja się zakradlam i palcami zjadłam kruszonkę. Jak jutro matka to zobaczy, to chyba mnie powiesi za cipkę :O ciasto nie nadaje się do pokazania ludziom

Gość a gdyby miala dziecko to bys
zrób jakaś polewę na nie to nie zauważy :P

Gość kasia z opola
dorób szybko jakąś kruszonke żeby nie zauważyła,

Gość kiciek554689
kruszonki się nie da już hahaa zrób polewę, rozpuść w garnuszku: 4 łyżki cukru 4 łyżki wody 4 łyżki kakao i ze 3 łyżki masła lub margaryny posyp wiórkami kokosowymi jak masz i już ;) powiesz mamie że urozmaiciłaś ciasto :D

Gość okropna córka
własnie nie potrafię :( nie umiem w ogóle gotowac, ani piec, nie mam pojęcia jak się robi kruszonkę. Jestem pierdolnięta :O ale bedzie darcie jutro :O a najgorsze jest to, ze to ciasto było dla gości, bo jutro ma przyjechac do mojej mamy jej koleżanka :( gdyby było bez okazji, to pół biedy, domownicy i tak by zjedli, w kruszonką, czy bez. Ale to ciasto dla gości juz się nie nadaje :(

ja kiedyś z całego pieczonego kurczaka zjadłam skórę. Lubiłam, to zjadłam. Nie było w tym nic złego, dopóki mama nie zobaczyła:o <stopka></stopka>

Gość okropna córka
dzieki za ten przepis :) może rzeczywiście jak mama pójdzie spać, to szybko zrobie te polewe, a jak nie wyjdzie, to trudno, gorzej i tak juz być nie może :(

Gość kiciek554689
wyjdzie, zawsze wychodzi ;) jakby było ciut za rzadkie to dosypiesz tam kakao ;) powodzenia

Gość andzia andzia andzia
Jak miałam 12 lat w przeddzień komuni mojego brata zeżarłam cichaczem pół bachy karpatki upieczonej na tę okazję :D Karptka stała u mnie w pokoju,kroiłam sobie linijką :) Zadymka była :)

Gość Alteregog
Linijką :D

Przepraszam, wiem, ze nie wydaje Ci sie to teraz zabawne, ale ja... ...pekam ze smiechu :D:D:D

Gość jakie niebezpieczeństwo
lepiej zjedz całe ciasto, umyj dokładnie blachę, odłóż tam gdzie zwykle stoi i jutro udaj głupa że ty nic nie wiesz, możesz wmówić matce że nie piekła żadnego ciasta

Gość nie wuiem czy to cię pocieszy
ale ja kiedyś jak wracałam ze świecenia pokarmów na wielkanoc to wsunełam całą święnconkę :-D nie pamietam awantury, ale mama chyba nie była zadowolona :-D nie przejmuj się to tylko ciasto i za parę lat będziecie to wspominac z uśmiechem :-) Ja padłam ze smiechu :-D dziękuję ci za ten topik :-D

Gość Autorko nie przejmuj się
Autorko i jak dzień mija, co mama zrobiła??? Jak sie masz? :-)

Gość Diannnaaa
ja jak miałam chyba 6 lat zżarłam koledze prawie całą czekoladę urodzinową a winę zwaliłam na młodszego brata. A po za tym uważam że zrobiłąm mu przysługę bo on był pulchny a jego rodzice mieli sklep cukierniczy:P