Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastepcza matka trojki dzieci

Moja szwagierka prawie by skazala sie na samotne macierzynstwo!

Polecane posty

Ja wyszlam za faceta ktory byl wdowcem z dwojka dzieci a jego wtedy 18letnia siostra zaszla w ciaze. Wiec ja namowilam swojego meza bysmy zaadoptowali jej dziecko bo ona jest za mloda, on sie zgodzil, rodzice czyli moi tesciowie tez ja do tego przekonalismy ja. Dziewczyna nie chciala sie zgodzic, ale w koncu sie udalo. Sama nie moge miec wlasnych dzieci, ale za to teraz mam trojke. Problem jest w tym ze moja szwagierka domaga sie kontaktow z malym a od tamtej chwili minelo 6 lat, myslalam ze juz zapomniala o wszystkim. Teraz dzieki nam skonczyla studia, wyszla za maz i jest w ciazy, bedzie miala pelna rodzine.

Tylko ze problem jest. Szwagierka domaga sie coraz czestszych kontaktow z naszym synem. Ja bym wolala te kontakty ograniczyc, dlatego staram sie jak tylko moge by ona nie zblizala sie do dziecka.

Poradzi ktos cos?

Gość ggggggienia
Ty sobie jaja robisz, prawda? O swoim dziecku miała zapomnieć? Tak to jest , jak przygarnia sie dzieci od kogoś, z kim sie ma kontakt.

Gość za dużo Mody na sukces
<ziewa>

To nie sa zarty. To byla pomoc z naszej strony dla mniej, co ona by zrobila sama z dzieckiem. Bardzo jej pomoglismy a teraz myslimy z mezem o tym zeby przeprowadzic sie do Anglii, tym bardziej ze mamy takie mozliwosci. Szwagierka jest teraz w ciazy, ma meza, przeciez ona sobie zniszczyla by teraz cale swoje zycie a tak, jak bedziemy dalej to bedzie jej latwiej zapomniec. Najwiekszym problemem jest to ze ona domaga sie kontaktow.

Gość złodziejka dzieci
ty jej ukradłaś dziecko:(

Nic nie ukradlam, rodzina zrobila to dla jej dobra i sami przekonali ja ze tak bedzie dla niej najlepiej. Ja tez tak uwazam, jej sie udalo w zyciu a dziecku ktore ona nosila w sobie tez niczego nie brakuje. Teraz i tak bedzie matka, ma meza, powodzi jej sie a o naszym dziecku powinna zapomniec. <stopka></stopka> <stopka></stopka>

Gość ty to dziecko po prostu
wzięłaś jak swoje, jeśli to nie prowokacja to mam nadzieje że ten dzieciak wypnie się kiedyś na Ciebie popieprzona kobieto.

Gość prowokacja czy poważnie
to piszesz? Z resztą znam taki przypadek i zastanawiam się czy to Ty jesteś tą osobą o której myśle:O