Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsfdffd

Pytanie do par - ginekolog

Polecane posty

Gość sdfsfdffd

Czy są tu może jakieś pary, które wspólnie chodzą na wizyty u ginekologa (łącznie z badaniem)? Możecie napisać jakie są reakcje lekarzy, godzą się na to? My planujemy coś takiego.

Gość paróvva
Mój znajomy chodzi ze swoja żoną do ginekologa, na każdą wizytę. Dla mnie takie chodzenie razem ma sens tylko wtedy, kiedy ogląda się swoje wspolne dziecko na USG. Nie wiem, po co ciagnąć faceta na normalne wizyty. No chyba że wy muzulmanami jestescie

Gość sdfsfdffd
A oni są?

Gość paróvva
są a oprócz tego on jest zaborczym idiotą, któremu sie wydaje, ze jak tylko ktos zobaczy cycki jego zony, to zaraz ja weźmie w tango

Gość my chodziliśmy razem
staraliśmy się o dziecko dość długo. Odkąd zwróciliśmy się o pomoc w tej kwestii do lekarzy - chodziliśmy razem - od pierwszej wizyty, na której zlecone mieliśmy badania, poprzez cały okres starań, do ostatniej wizyty na tydzień przed porodem;) Lekarz był nastawiony do tego pozytywnie. Tłumaczył wszystko i mi i mężowi, jak potrzebne było jakieś badanie męża - zlecał mu osobiście i nie musiałam sama mego chłopa do tego namawiać, no a potem mogliśmy razem oglądać na USG naszego malucha;)

Gość fsdfsdgg
My się nie staramy. chodzi o to jaka może byc reakcja lekarza aby partner był obecny przy badaniu. Spotkał się ktoś z czymś takim i czy np z prawnego punktu może odmówić?

Gość porucznikowa
pfff jak powiecie, że wam religia tak nakazuje, to co sie tam ma wielce stawiac,lekarzowi to chyba pikuś

Gość idiotyczne pytanie
jak lekarz jest normalny to nie powinno mu to przeszkadzać a jak będzie mu to przeszkadzać to po prostu poszukasz takiego któremu to nie będzie przeszkadzać ile masz lat że tak denne pytania zadajesz ? 18 ?