Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to Ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zakochane kuzynostwo

Polecane posty

czesc wam co sadzicie o tym zakochalam sie w bracie ciotecznym ostanio rozmawialismy o tym on mi pierwszy wyznal uczucie tylk powiedzial ze jestesmy rodzina i to nas powstrzymuje lecz gdy jestesmy sam na sam to zawsze sie calujemy rozmawiamy o nas ... rodzina zaczela cos podejrzewac ... czy znacie przypadki gdzie sieostra i brat cioteczny sa razem w zwiazku my wiemy czujemy to i rozmawialismy o nas ze to jest ogromne uczucie co wy na to???

dodam ze sam mi powiedzial ze gdyby smy nie byli rodzina o by klekal przede mna....

hmm przypadku nie znam, ale słyszałem podobne historie. Niestety wiele dobrego z tego nie będzie :( <stopka></stopka>

Gość hm............................
Prawnie nie jest to zakazane (tylko przy współżyciu z osobą spokrewnioną w linii prostej: dorosłe dziecko z rodzicem, rodzeństwo. można też wziąć ślub cywilny (kościelny: nie). Tylko, że ryzyko wad u potomstwa jest tu znacznie większe (choć nie drastycznie wysokie) niż u pary niespokrewnionej.

Gość nmbnmvbnm
Prawnie nie jest to zakazane (tylko przy współżyciu z osobą spokrewnioną w linii prostej: dorosłe dziecko z rodzicem, rodzeństwo. można też wziąć ślub cywilny (kościelny: nie). Tylko, że ryzyko wad u potomstwa jest tu znacznie większe (choć nie drastycznie wysokie) niż u pary niespokrewnionej. Co ja na to? nie mój cyrk i nie moje małpy ;)