Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

ogladaliscie Biala Masajke?

Polecane posty

Gość sssaa
Oglądałam, fajny film. Na pewno zapadnie w pamięć.

Bardzo fajny film :) Teraz zamierzam przeczytać wszystkie książki (3 części) o białej masajce :)

Tak, to jest prawdziwa historia kobiety, która zakochała się w Masaju :) i rzuciła dla niego cywilizowane życie

Bleee dawno nie ogladalem tak obrzydliwego fiłmu, scena aktu sexualmego doprowadzila mnie do cofki jeszcze raz mowie bllllllleeeeeeee!!!!!!

Gość biała masajkaaa
prosze napiszcie mi jak skończył się ten film bo mój facet nie dał mi go skończyć oglądać, widziałam do momentu w którym on podejrzewał ją o zdradę- rozmowa w jej sklepie

Gość RomanoSexmacher
Jakies sceny ero były? :classic_cool:

Film średni.. przeczytałam wszystkie 3 cześci Bialej Masajki i film to dno w porównaniu z ksiazka! A ksiazki sa autobiograficznymi powiesciami Corinne Hofmann

Gość Delicja00
Ja najpierw czytałam książkę i przyznam, że film nie oddaje tego klimatu książki. Jednak książka też nie zrobiła na mnie nie wiadomo jakiego wrażeia. Były w niej bardzo ciekawe momenty, ogólnie treść super, ale momentami męczyłam się, czytając ją.

Gość wiolcen
ogladalam film i troche przypomina mi moja historie. wyjechalam do londynu na 2 tygodnie pozwiedzac i nastepnego dnia poznalam mojego "masaja " co prawda z jamajki, ale to i tak inna kultura. zostawilam wszystko w polsce, majac naprawde luksusowe warunki materialne i postanowilam byc z NIM- warunki materialne duuuuuzo duuuuzo gorsze- jak dla mnie murzynska chata. Ale zakochana tego nie widzialam. dopiero jak zaszlam w ciaze przejrzalam na oczy...

Gość Delicja00
A tak poza tym nie wiem dlaczego w filmie pozmieniano wszystkie imiona. W książce ta kobieta nazywała się Corinne, Masaj był Lketinga, a córeczka Napirai. W filmie o ile pamiętam to była Carola, Lemarian i Sarai.

Gość j ogladala,
i co bylo tak samo? jak w filmie?

Nie zla jest scena jak pomaga murzynce rodzic dziecko , ktore niestety zmarlo. I jak widac w tej scenie jak Ci masajowie sa zabobonni i prosci. Jaka kultura.