Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość centuri on

coraz trudniej o normalną kobietę

Polecane posty

Gość centuri on

wyglądającą odpowiednio i mającą dobry poziom , zamiast tego pełno plastiku oraz pustaków [cześć]

Gość Przejdź się w moich butach
bardzo ciężko ale dla chcącego nic trudnego . Ja znalazłem ;-)

Gość vdfefew
nie dziw się ja jestem taką osobą i co..... jestem SAMA. niektórzy boją się odezwać bo "za wysoki poziom" inni wolą pustaki a reszta no cóż zajęta

Gość jci
ja też jestem na etapie szukania i mogę powiedzieć jedno: nie ma też facetów na poziomie

Normalnych kobiet na razie nie ma, ale jest nadzieja. Naukowcy odkryli jedną taką i próbują ją rozmnożyć i następnie zasiedlić nimi planetę Ziemia.

Gość bezkompromisowa wariatka
Szukasz poziomu i wyjątkowości nazywając to normąlnością, choć sam określiłeś co jest normalnością czyli tym, co najczęściej spotykasz - plastiki. Chyba jakiś błąd logiczny ?:) Poza tym jesli w Tobie jest coś wyjątkowego, to te wyjątkowe na pewno to zauważą, może więc za wysoko sięgasz ??

to pomyślcie co będzie za paręnaście lat, jak teraz 12latki sięgają po alkohol i rożnego rodzaju używki, a mało tego w tym wieku zostają mamami. heh. oj, puste dziewczynki. <stopka></stopka>

Gość centuri_on
Przejdź się w moich butach znam ten utwór "walking in my shoes" vdfefew jesteś sama bo nie dajesz się frajerom na pożarcie jci faceci są na poziomie i ja o tym świadczę dominik1000 naukowcom się nie uda bo nienormalne też być muszą

Gość centuri_on
bezkompromisowa wariatka nie spotykam tylko plastikowych lalek ale także niepoprawne romantyczki co uznają sie za inteligentne bo są tylko wykształcone

Gość jci
faceci są na poziomie i ja o tym świadczę wymierający gatunek

Gość centuri_on
maja coraz bliżej UK

Gość centuri_on
jci co Cię nie zabije to Cię wzmocni

vdfefew jestem podobnym przykladem, tylko mi ta samotnosc nie przeszkadza:) oczywiscie znam w realu normalnych mezszczyzn ...tylko zeby sie zwiazac bez uczuc ,to nie dla mnie

Gość aaspoleczna20
Dziwicie sie że jest tyle plastików ja nie , to wszytsko przez to co media kreują , panienki robia sie na gwiazdeczki hollywood , tylko nie wiedza o tym ze one na codzien wygladaja zupelnie inaczej niz sie prezentuja w mediach . Moim zdaniem takie panienki typu plastik nie maja nic do zaoferowania oprocz urody i tylko tym chca przyciagnac facetów do siebie . Moim zdaniem jest sporo normalnych kobiet tylko źle panowie szukacie... Pmietajcie że wyglad to nie wszytsko liczy sie wnetrze , bo panienka z ktora mozna tylko sie pokazac na miescie a nie mozna z nia pogadac o powaznych sprawach jest skreslona . Czy nie uwazacie ze naturalnosc u kobiet jest najbardziej seksowna rzecza?

Gość centuri_on
dobrze oszukuj siebie dalej :P aaspoleczna20 uważamy że naturalność to podstawa egzystencji ale niedługo będzie ona tylko teorią :P

Gość jci
jestem silną emocjonalnie kobietą. Tylko seksu mi brakuje...

Gość centuri_on
jci czyli Ty nie chcesz faceta tylko seksu - rozumiem :P

Gość aaspoleczna20
ze smutkiem to mówie ale masz racje , ale też jest zalezne to od tego jak bedziemy wychowyac dzieci , bo tu jest duza wina rodzicow ze nie poswiecaja swoim dziecia wiele czasu i robia co chca , trzeba od malego dziecku wpajac odpowiednie wartosci i moze bedzie lepiej na tym swiecie

Gość jci
centuri_on chce faceta i nic na to nie poradzę że nie potrafię uprawiać seksu z tępymi facetami na pierwszym spotkaniu. Nie dam rady! Poza inteligencją mam też popęd.

Gość centuri_on
dobrze że samotność Ci nie przeszkadza , bo przeszkadza Ci ona najbardziej ze wszystkiego, co może Ci przeszkadzać :)

Gość centuri_on
aaspoleczna20 wychowanie to podstawa bo rodzice to mają być pierwsi idole :)

Gość aaspoleczna20
Ciężko mi to przyznac ale kobiety są gorsze od meżyczyzn :( platiki blachary materialisti jest ich zoraz wiecej. Ja sucham moich kolezanek czasami to żal mi sie ich robi , moim zdaniem wygld, pieniadze czy samochod nie maja znaczenia. Uroda przemija kiedys, pieniedzy zawsze mozna sie dorobic a auto kupic takie na jakie nas stac , ale mozna go nie miec stale , ale dla wielu dziewczyn to sa 3 wartosci ktore sa dla nich najwazniejsze w zyciu takim to tylko pogratulowac inteligenci

Gość centuri_on
jci wiesz z tym jest trudno - mieć wielką ochotę i szukać inteligenta :P

Gość aaspoleczna20
ja wiem ze wychowanie to podstawa a rodzice to pierwsi idole , tylko czesto jest tak ze rodzice zle wychowuja i nie sa najlepszym przykladem dla swoich dzieci.

Gość jci
jest strasznie trudno, szczególnie że mam duże potrzeby, a faceta brak

Gość centuri_on
aaspoleczna20 kobiety nie są ani gorsze anie lepsze od mężczyzn , bo wszyscy są siebie warci :D

Gość centuri_on
jci napaleni dymacze to najczęściej karki bez mózgu , może spróbuj w bibliotece czy księgarni lub muzycznym ? :)

Gość jci
zanim taki by poszedł do łóżka to by wieki minęły. Wiem że to brzmi tak jakbym szukała inteligentnego ale tylko na ruchanie. To nie jest tak, ale nic na to nie poradze że mam aż taką ochote