Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość centuri on

coraz trudniej o normalną kobietę

Polecane posty

Gość aaspoleczna20
może masz troche racji ale ja twiersze że kobiety i tak są ciut gorsze od factów . Ja wiem że to moze sie wydac dziwne ale czesto podziwiam mezczyzn za to jak traktuja swoje kobiety te mniej normalne .Takie pustaczki to przy porodzie matki powinny na kamien wyjszczac :):) I widze ze coraz czesciej to kobiety zle traktuja mezczyzn niz na odwrót . Prawda boli ale trzeba ja przyznac

Gość centuri_on
jci jak nie rzuci się na Ciebie to sama rzuć się na niego :P inteligentny na ruchanie hahahahah dobra jesteś - dodałaś nowe pojęcie :) aaspoleczna20 kobiety maja jedną przewagę nad facetem - one sie oddają i decydują komu ....dlatego wyjść mogą na bardziej "winne":)

Gość centuri_on
dobrze "czasami doskwiera" to znaczy że dobrze doskwiera :)

Gość jci
inteligentny na ruchanie hahahahah dobra jesteś - dodałaś nowe pojęcie mimo wszystko są tacy. Zwykle zrezygnowani, zrezygnowani. Ci którym nie udało się znaleźć kobiety na poziomie i pewnie tak jak ja brakowało im seksu.

Gość centuri_on
jci nie każdemu brakuje seksu przy braku inteligencji :P

Gość jci
jci jak nie rzuci się na Ciebie to sama rzuć się na niego a jak ja się rzucę to pomyśli, że myślę tylko o seksie. W sumie to prawda, nie wiem co się ze mną dzieje, niby już jestem po 20 ale tak jakbym znów miała tyle hormonów co nastolatka

Gość centuri_on
jci nie myśl co on pomyśli bo zgubisz te wspaniałe hormony i tą naturalną energię :)

doskwiera tylko w pewnych momentach...ale tak na codzien nie jest moim zdaniem zle

Gość centuri_on
dobrze można się pocieszać na wiele sposobów i nigdy nie zapominać :)

Gość its not you
a ja z perspektywy dojrzałego juz człowieka Wam powiem drogie panie, że czasem warto pójść na tzw, żywioł Sam zanim kiedyś podjałem jakakolwiek decyzję analizowałem na setki sposobów, moze gdybym był bardziej spontaniczny to nie byłbym teraz sam...

Gość jci
jci nie myśl co on pomyśli bo zgubisz te wspaniałe hormony i tą naturalną energię taaak i mnie zostawi po pierwszym razie bo z kurwą nie będzie lub coś w tym stylu

Gość centuri_on
jci jak postawisz się w tym samym rzędzie z kurwami to pewnie to zrobi , a jeśli nie będziesz tak o sobie myślała , zostanie....

Gość centuri_on
jci czasami to co myślimy o sobie sami , mogą myśleć też inni :P

Gość IeveI
Tak doskwiera samotnosc i brak przytulenia, norma. A o normalnego faceta to niestety trudno z byle kim to odpada..

Gość jci
centuri_on Ty chyba nie wiesz o czym ja piszę. Ja się ledwo powstrzymuje od pójścia do łóżka z pierwszym lepszym. Nie wiem co bym zrobiła na pierwszym spotkaniu. Sama nie wiem co się ze mną dzieje. Mam wrażenie, że tylko moralność mnie trzyma. Cóż inteligentni takich nie chcą...

Gość aaaaa152
Problem w tym, że każdy uważa się za normalną osobę, tymczasem...

Gość centuri_on
IeveI traktujesz faceta jak maskotkę do przytulania ? :) jci inteligencja to nie pomiar czasu , ok? :) aaaaa152 inteligentny uważa się też za głupca , a głupiec tylko za inteligenta :P

Gość do centuri on.......
a moze to nie tak, ze trudniej o normalna kobiete, tylko o to, ze komu trudno, temu trudno. Normalne kobiety, i jak piszesz, na poziomie, szukaja normalnych facetow i tez na poziomie. Moze nalezaloby zaczac od zweryfikowania swojego wlasnego poziomu najpierw, i szukac partnerki z poziomu swojego, a nie liczyc na to, ze bedac zwyklym buraczkiem, porzadne, normalne i z klasa kobiety beda sie na ciebie rzucaly.

Gość jci
mam wrażenie, że jestem na straconej pozycji żeby nie było, że się puszczam, byłam z jednym facetem...

Gość IeveI
centuri on A Ty nie sypiasz z dziewczynami poznanymi na imprezach..... takimi na jedna noc....

Gość jci
" centuri on A Ty nie sypiasz z dziewczynami poznanymi na imprezach ..... takimi na jedna noc...." też jestem ciekawa

Gość centuri_on
do centuri on....... weryfikacja poziomu nie zależy od stopni złości drugiej strony , wszystko jci i IeveI nie sypiam z takimi bo one się nie rzucają tylko mnie rozśmieszają do łez :D

Gość IeveI
IeveI traktujesz faceta jak maskotkę do przytulania ? centuri on Dobre pytanie:D Tak jak *maskotke* ktora kocham, no tak to ostatni etap bycia z partnerem....wspolne spedzanie czasu, robienie milych rzeczy, rozmowy na rozne tematy, wyprawy w nieznane, jakies wspolne pasje,wyjscie w ciekawe miejsca, podziwianie wschodow i zachodow slonca, szukanie wiatru w polu...:P;) i przytulenie takie mocne i czule. Czy to zle?;)

Gość jci
centuri_on a gdyby chciała się z Tobą przespać inteligentna kobieta, która po prostu ma duże potrzeby, która ma zasady, ale jednak "natura" jest silniejsza od jej woli?

Gość centuri_on
IeveI romantyczka z głodnym wilkiem przy boku :P

Gość centuri_on
jci inteligentna kobieta też kocha seks :)

Gość IeveI
IeveI romantyczka z głodnym wilkiem przy boku Sorki jakos nie lapie tego poprosze jasniej. Jaka romantycza:P;) zwyczajna jestem:P

Gość centuri_on
IeveI no wiesz zachód słońca i głodna maskotka , bez cytowania wierszy o przemijaniu tylko o upadającej jasności słońca :P

Gość jci
centuri_on wiesz jak to jest trudna wewnętrzna walka. Niestety ją chyba przegrałam, w sumie jeszcze mogę zrezygnować, ale chyba zabraknie mi siły. Niech się dzieje co chce..

Gość IeveI
centuri_on Wiesz normalnie to wredus Jestes wiesz:P Co juz pomarzyc glosno nie mozna?:P;) Zmykam, snij o tym wilku ja o tygrysku pomysle:P bra noc