Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23 latka i sama

moje kolezanki rówieśniczki wychodzą za mąż a ja sama:(

Polecane posty

Gość taj jasne
tylkon niewykształcone baby wychodza za maz w tak mlodym wieku a potem do opieki chodza zebrac o kase na bachory

Gość 23 latka i sama
niekoniecznie. Te moje na studiach w większości

Jak ma się 23-24 lata i jest się z facetem od 16-17roku życia właśnie kończy się studia, zaczyna pierwszą prace i usamodzielnia się - to na CO czekać? Pytam tych którzy piszą że to nienormalne brać ślub w tym wieku. Ciekawe dawniej nie było w tym nic dziwnego, tylko teraz wszystko się pozmieniało... Do autorki. Nie jesteś nienormalna, po prostu nie poznałaś tego jedynego. Na wszystko przyjdzie czas :). Na pewno się jeszcze zakochasz i to z wzajemnością - i stworzycie świetny związek

Gość Izolde_
Szczerze ? Ja nigdy nie chciałabym wychodzić za mąż. Preferuję wolne związki. Śmieszy mnie, jak laski po 20 roku życia lub nawet wcześniej, marnują sobie życie, bo ja w takim wieku używam życia, jak tylko mogę. Oczywiście bez przesady, ale fajnie jest zdobyć upragnione cele, podróżować...

autorko - naprawdę zazdrościsz kuzynce "tego związku". Skoro ja zdradza, to ten związek nie jest fajny i nie ma czego zazdrościć. Kiedy twoja kuzynka dowie się o tym, na pewno z kolei ci będzie zazdrościć - że nie musisz tego przechodzić...

Gość 23 latka i sama
nie to,że zazdroszczę,ale pozory to on umie zachować. Niby się zmienił i świata poza nią nie widzi.

Gość chipsletten
23 latka i sama ja mam 22 lata, mieszkam w malej wiosce i zauważam tez takla tendencję ze wszyscy teraz pchaja sie do żeniaczki, moje rowieśniczki jeszcze studiow nie pokończyły ale jak jedna pokaże to wszystkie lecą do ołatarza, mi jakos nie śpieszno i uwazam że nie warto tak wczesnie do ołatarza sie pchać , ja póki co przez najbliższe 6 -7 lat nie zamierzam ani o tym myslec. I tobie tez tak radzę , wiem co znaczy współczujące spojrzenia, wiesz na mnie to wrażenia nie robi, i nigdy nie jest tak ze słub to początek nowego lepszego życia, zazwyczaj jest odwrotnie, mówie ci. :)

Gość 24latakaaa
ja mam 24 lata i tez sama...a moja kumpela(rówieśniczka) niecale 2lata spo slubie sie wlasnie rozwodzi!!!:-o

Gość 23 latka i sama
też wolałąbym być sama niż rozwieść się po 2 latach