Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dd111

Ciagły ból głowy

Polecane posty

Gość dd111

jw. jak sie go pozbyc nie chodze pozno spac wstaje regularnie o tej samej porze a ciagle dokucza mi bol glowy i zmeczenie... jak sie pozbyc go? Nie biorac srodkow farmakologicznych, chyba najlepiej zrobic badania z krwi ?

No wypadałoby zrobić te wyniki, a jak u Ciebie z ciśnieniem ? Jak masz przeważnie niskie, to możliwe, że te objawy są od tego, ja też mam niskie i to samo mam.

Gość a nie ma gg albo skypa
badania krwi tarczyca jak bierzesz antykoncepty( tablety) tez to moze byc przyczyna

Gość a nie ma gg albo skypa
o wlasnie cisnienie tez i nie tylko niskie wysokie tez powoduje bol glowy przyczyn moze byc mnostwo pozniej zrobic sobie mozesz badanie kalu na lamblie, lamblioza moze wlasnie dawac takie objawy

ja cierpie na migreny, duzo pomogly leki zapisane przez neurologa na takie bole i zmeczenie tez mi bardzo pomaga poduszka ortopedyczna - przed jej kunem czytalam, ze moze meic zbawinny wpltyw na bole glowy

Gość katherine88
Przyczyną może być właśnie niewłaściwie dobrana poduszka. Polecam ciekawy artykuł o tym, jak dobrać poduszkę do spania: http://dobrysen24.pl/page5.html Przy okazji zachęcam też do wypróbowania poduszek z łuską gryczaną, bo naprawdę jakość spania jest zupełnie nieporównywalna do tych tradycyjnych poduszek.