Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grażka1980

Facet pyta mnie, czy ma większęgo od eksa.

Polecane posty

Gość Grażka1980

Co mam mu odpowiedzieć? Ma mniejszego.

Gość Grażka1980
Pomocy. Nie wiem co zrobić. On prosi żeby odpowiedź była prawdziwa bez względu na to jaka. Jest mi z nim cudownie w seksie.

Gość to powiedz, że ma
większego :o

Powiedz mu prawdę, że ma mniejszego kutasa ale jednocześnie dodaj, żeby się nie strsował, że cię lepiej dmucha niż były.

Gość Grażka1980
Niestety byłabym nieszczera. Sam stosunek przyjemniejszy był z eksem. Ogólnie lepszy jest mój obecny Skarbek, bo lepiej pieści i zawsze o mnie zadba. Powiedzial,żę jak skłamię to będzie mu bardzo przykro.

Gość Grażka1980
I co mam zrobić. Obiecałam mu na początku naszej znajomości, że nigdy go nie okłamie. Nie mogę powiedzieć mu , że wielkość nie ma znaczenia, bo to jest jak odpowiedź. Nie moge powiedzieć ,że nie pamiętam, bo z eeksem rozstałam się 4 miesiące temu i widziałam jego męskość tysiące razy. Boje się.

Gość Grażka1980
Proszę o rzeczowe rady. Rzucić to mogłabym ciebie za głupotę. Jego kocham.

Gość Grażka1980
Poradźcie coś , bo się rozpłaczę!!! NIe wiem jak on zareaguje jak mu powiem prawdę.

Gość aEDAED
to mu powiedz ze ty nie porownojesz swojego bylego do niego bo to niema sensu i ze to nie ma znaczenia czy ma mniejszego czy wiekszego bo jestes z nim a nie z tamtym a tak w ogole to ty nie wypytujesz sie o jego byle, a jesli nadal bedzie nalegal to powiedz ze ma troche mniejszego ale tez jest ok, a jesli sie o to obrazi to mu powiedz ze o co niby ma sie obrazac jak sam sie pytal i nalegal na odp wiec pretensje moze miec tylko do siebie ;p

Gość Grażka1980
Dzięki. Wiesz co , tylko ,że ja jestem pewna, że on się nie obrazi. Może być mu smutno i może sie zamknąć w sobie. On tak ma jak coś jest nie tak. A ja nie potrafię na to patrzeć. Od razu chce mi się płakać. To bardzo dobry człowiek, lepszego nie znałam. Próbowałam go już zwodzić , ale to nie ma sensu. AEDAED, jesteś kobietą czy mężczyzna?

Gość ło matko! To powiedz mu
że ma równego, ale że nie zamieniłabyś go już na żadnego innego. Tak w ogóle, to straszna dziecinada. Twój facet musi mieć straszne kompleksy na punkcie swojego fiutka. Współczuję Ci, bo takie "scenki zazdrości" będą Ci już towarzyszyły zawsze. Tak to jest kiedy facet ma zaniżoną samoocenę. Porażka :o

a niech se naciska..co to za durne pytanie?zapytaj go w ataku,czy jego ex miala ciasniejsza...wtedy sie chyba odczepi

Gość ediana 26
Widziałaś jego męskość tysiące razy ????? To musisz być bardzo stara albo wielkie z ciebie kurwiszcze.

Gość Grażka1980
Wlasnie napisałam mu ,że ma porównywalengo . Od razu dostałam smsa zwrotnego - "przyrzeknij". Jestem załamana, przecież nie przyrzeknę. A co do komplesów, to chyba prawie każdy je ma. NIe zauważyłem ,żeby on miał jakiekolwiek inne, naprawdę. Teraz sobie pomyślałam co bym zrobiła, gdym dowiedział się,że jego poprzednia partnerka miała bardziej pasująca mu kobiecość. Tez czułabym się z tym głupio. Kurna, nie wiem co zrobić :(:(

Gość Grażka1980
Chce żebym przyrzekła na jego zdrowie. I co???????

Gość Grażka1980
Niestety ale może sprawdzić, bo oni się znają a na dodatek obaj są bi, więc może tak się zdażyć, że któegoś dnia wylądują razem w łóżku i sami sprawdzą, który ma większą męskość. I co ja wtedy zrobię ? Przecież obiecałam mojemu Skarbkowi, że go przenigdy nie oszukam. A już szczególnie w tak ważnym temacie.

Gość Grażka1980
Może okazać się, że prawdę przyjmie spokojnie. A jak będę go okłamywać to straci do mnie zaufanie. Do jasnej cholery!!!!!

Gość Grażka1980
NIe wtrącaj się idioto z tym podszywem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość aEDAED
ja jestem kobieta ;) z jednej strony nie wiem czy nie wolalabym mu powiedziec na twoim miejscu bo jezeli w lozku ten byly byl tez lepszy to moze gdyby sie dowiedzial ze ma troche mniejszego zaczalby sie bardziej starac zeby bylo ci dobrze

Gość Grażka1980
Przez Ciebie nikt nie podejdzie powaznie do mojej prośby. Nogi bym Ci z dupy powyrywała.

Żaden facet nigdy mnie nie pytał o poprzedniego :o. Zawsze miałam pewnych siebie facetów i to zapewne dlatego. Owszem, każdy ma kompleksy, ale takie wypytywanie to już normalne nie jest, zwłaszcza jeżeli macie po te 30 lat (zgaduję po Twoim nicku). Dobrze napisała osoba wyżej- zapytaj go czy jego poprzednia miała ciaśniejszą? :D

Gość Grażka1980
A co to ma do rzeczy? ROk urodzenia.

Gość gość
Dziecinada.

Ma, bo dorośli, poważni faceci nie wypytują o takie rzeczy :o...a jeśli wypytują, to tak jak pisałam wcześniej- mają bardzo zaniżoną samoocenę:o

Gość Grażka1980
Już go o to pytałam i szczerze mi powiedział, że mam durzo ciaśniejszą cicpcię niż jego była a dupcię to mam kilka razy ciaśniejszą i gorącą, według niego, oczywiście.

o boshe... kobieto, na logike, jak sklamiesz, to masz problem z glowy, koniec tematu na zawsze a jak powiesz prawde to nie wiadomo co jeszcze z tego moze byc