Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grażka1980

Facet pyta mnie, czy ma większęgo od eksa.

Polecane posty

Gość Grażka1980
aha jeszcze jedno on jest murzynem i ma badonga 24 cm

Gość Grażka1980
Przecież tu nie chodzi o to ,że on jest za mały, tylko od kogoś tam mniejszy, Jest super pod względem wielkości.

Gość Grażka1980
TO tak jakby on powiedział mi, że któraś tam miała ciaśniejszą waginę, ale moja też jest super. Tylko ja o to nie pytam, a on tak i nalezy mu się odpowiedź. Gdyby był za mały, a nie tylko mniejszy, to nie wiem czy bym odpowiedziała. Piszę do niego smsa:)

Gość Grażka1980
Napisałam. Ale tak jak myślałam, bardzo się zdenerwował. Bo oczywiście napisałam mu prawdę. Czuję, że w najbliższym czasie nici z seksu. I oby tylko sobie czegoś nie zrobił po tej załamującej prawdzie. Zaczynam rzałować, że mu jednak to napisałam.

Gość Grażka1980
Przestań idioto, nie podszywaj się, bo ludzię pomyślą, że podstawówki nie skończyłam. Jeszcze nic nie napisał, czekam w nerwach

Gość rtgrwegtreyt
zaden normalny facet nie pyta kobiety czy jej eks mial wiekszgo kutasa sorry...

Gość Grażka1980
aretha franklin, gówno mnie obchodzi co masz do powiedzenia ty ździro z Pigalaka. To jest muj problem i muj temat i zakończę go kiedy będę uważała za stosowne i wiedziała jak mam dalej postępować.

Gość Grażka1980
Wasze rady to jedna wielka kupa i nic więcej. Albo debilne teksty albo wyśmiewanie. Jesteście ograniczone tenpaki. Faktycznie chyba zamkne ten temat.

Gość Grażka1980
Albo jeszcze troche poczekam i morze trafią się dzisiaj jacyś mądrzejsi czytelnicy tego szacownego Forum.

Seks z eksami powinien być chyba jedynym tematem tabu w związku damsko-męskim i bardzo się dziwię, że twój facet o takie sprawy pyta. Na takie pytania po prostu się nie odpowiada. Życzę wam udanego związku aż po kres waszych dni, ale nie można wykluczyć, że się kiedyś rozstaniecie, a Ty znajdziesz sobie innego. Chyba nie byłby szczęśliwy, gdybyś następnemu facetowi opowiadała o jego parametrach anatomicznych.

Gość WielkiXuj
Ja nigdy nie pytam - mój Xuj zawsze robi wrażenie a nawet jakby eks miał większego to co ?? ja jestem dumny z mojego Wielkiego Xuja bo najważniejszy jest kult wielkiego Xuja

Gość Grażka1980
No dobrze, tylko ,że on zapytał . Nie zastanawiajcie się nad tym , czy to właściwe z jego strony, że zapytał , czy nie , tylko jaka powinna być moja odpowiedź. Tylko nad tym. Inne komentarze są zbedne, bo to się już stało. Padło pytanie. Co mam mu powiedzieć?

postanowilam w koncu sie wypowiedziec..... nigdy przenigdy nie dalam sie wprowadzic w takie dyskusje..... bo prowadzi to do ..... to po prostu bledne kolo..... kocura tez sie nie pytam czy jestem lepsza od eks.... dlaczego? bo to JA jestem z nim juz 13lat i to na MOJ widok mu staje..... i vice versa.....

Gość WielkiXuj
Powiedz: A propos czy jestem węższa i głębsza od twojej ex ?? Czy mam większą i jędrniejszą pupę od ex ?? Czy mam większe piersi od ex ?? Może wtedy on zrozumie że to bzdura ?? A może ma kompleksy, może ex się chwalił przed kolegami jak cię pukał ?? Powodów może być wiele ... to niełatwe

Gość Grażka1980
Ludzie, jesteście wkurzajacy. Dyskusja już trwa. On mnie zapytał, a ja obiecalam , że odpowiem. Jeśli teraz zmienie zdanie to będzie to wymowne jak odpowiedź wprost "masz malutkiego". Z całym szacunkiem, ale Wasze rady są nie na temat:(

Gość Ania Bania
Powiedz mu prawdę. Ma do tego prawo . Nastepnym razem zastanowi się 2 razy zanim zapyta.

Gość ŻonaJarka
Ja swojemu powiedziałam. Przez tydzien było dziwnie, teraz jest super. Nie wraca do tego:)

Gość też mi problem
Grażka1980 Kobieto Pomyśl trochę,świat jest jaki jest.Powiedz mu ,że jak ci da troche kasy ,to mu powiesz,a jak ci da,to mu powiedz ,ze ma dużego,chyba,że ci mało da!

Gość Internetowi mówimy nie
Faceta gryzą wątpliwości, prawdopodobnie w którymś momencie musiałaś wspomnieć że eks miał dużego i teraz go to żre. Kiedyś dziewczyna powiedziała mi że jej eks miał dużego a mimo to ona mogła podczas stosunku czytać gazetę. Kiedy doszło do seksu faktycznie pływałem i nic nie zaprzątało mi głowy tylko to jak jej zrobić dobrze. Ale to chyba natura obdarzyła ją szeroką pochwą. Kombinowałem jak głupek a potem zerwałiśmy pod pierwszym lepszym pretekstem.

Gość facet z małym badągiem
To jakieś nieporozumienie.Ja wcale nie prosiłem Grażki o to by mi powiedziała czy mój badąg jest większy od badąga Siwego, który bolcował Grażkę 1980 w poprzednim sezonie.Ona sama ten problem wymyśliła, lata po mieście, opowiada jakies kocopoły, wypytuje obcych ludzi o mojego badaga. Kogo to w sumie obchodzi? Mój badąg wydaje mi się moja prywatna sprawą...

Gość Inna wersja
Nic mu nie mów. Tylko kup pomkę powiększającą w prezencie. :D

Gość yyyyyyu
powiedz mu tak: mały ale wariat :d

Gość MagdaaaFer.
Macie cipy problem,ja mam ekstra muj obecny i były ktury akurat ma mniejszego razem we dwuch mi dogadzają.Pozdrawiam Cnotki.