Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadzieja86

KLINIKA LECZENIA NEPŁODNOŚCI: BYTOM,CZY KATOWICE?

Polecane posty

Witam,założyłam ten temat poraz drugi,bo za nic go nie umiałam znaleźć,a bardzo zależy mi na Waszej opinii.Więc jeśli macie jakieś doświadczenia z którąś z tych klinik to bardzo proszę napiszcie!Z góry dzięki:)

provita. sama sie nie leczyłam, ale chodzilam do tamtejszych lekarzy i slyszalam,ze maja wysoka skutecznosc. dr Cholewa moze?

Dzięki za odpowiedź,a to jest w Katowicach,czy w Bytomiu?Podobno w Katowicach jest lepiej,ponieważ zajmują się i kobietą i mężczyzną,robią potrzebne badania,a co najważniejsze,mówią odrazu czy jest szansa na dziecko czy też nie,przynajmniej się wie,na czym się stoi!

Już znalazłam,że to jest w Katowicach:)Dzięki za odpowiedź!może ktoś jeszcze coś napisze?im więcej tym lepiej.

Tak, w Katowicach, lekarze są mili, z tego co widziałam zajmują się i facetem i kobietą, ale długo się chyba czeka jak jestes umówiona na godzinę, bo ja zawsze czekałam. Wiadomo, bywa różnie, ale sama byłam świadkiem, jak młode małżeństwo i babcia płakali ze szczęścia, bo się w końcu udało:d aż sama się poryczałam;) No i drogo jest. Porównuję oczywiście zwykłe wizyty.

Gość lauryn
Już ci kiedyś odpowiadałam i polecałam rozwiazanie. Chodziliśmy z mężem do Provity (katowice) i z perspektywy czasu moge powiedzieć że wyrzuciliśmy sporo kasy w błoto. Większość badań i konsultacji mogliśmy zrobić u jednego z ich lekarzy prywatnie i otrzymalibyśmy to samo na wyjściu. A na koniec mogę Ci jeszcze powiedzieć, że zdaniem lekarzy mieliśmy niewielkie szanse na ciąże i namawiali nas na inseminacje, a potem in vitro. My postanowiliśmy poczekać i udało się :) Klinika tak ale tylko wtedy kiedy wyczerpią się możliwości specjalisty w jego prywatnym gabinecie. O dr Cholewie słyszałam dużo dobrego chociaż ja akurat nie miałam z nim styczności.

Dr CHolewa był moim lekarzem prowadzącym ciążę. Bardzo spokojny, miły wrażliwy i co najważniejsze : fachowiec jakich mało. Dokłądny, powaznie podchodzi do swoich obowiązków. Przyjmuje jeszcze w Żorach bodajże i tam kasuje mniej za wizytę z tego co wiem. Robił mi wszystkie badania, cierpliwie odpowiadał na pytania- jestem zachwycona. I uwaga!!! Jako jedyny odbiera telefony a nawet oddzwania do pacjentek!

Lauryn tak,pamiętam,tylko jeszcze wszystko rozważamy,bo już czasem mamy dość tego czekania:( Glammyx mówisz,że w Żorach przyjmuje?A gdzie dokładnie.to jest tak blisko mnie,że nawet na rowerze mogłabym jechać:)

nie wiem, poszukaj sobie bo cholewa ma stronkę internetową i tam powinien byc telefon do żor. Bylam tam raz, albo obok kauflandu przy osiedlu jakims albo obok podobnego sklepu...

Dziękuję bardzo za odpowiedź,poszperałam i znalazłam na Ul.Centralnej SONOMED!Ten lekarz ma same dobre opinie,o tych telefonach też ludzie piszą,że odbiera,albo oddwania,że poważnie podchodzi do pacjentów itd.

Witam:) Glammyx kiedyś mi doradzilaś i poinformowałaś,ze Dr.Cholewa przyjmuje w Żorach i zamiast do Katowic można do Żor do niego jechać.Dziękuję!Wcześniej nie miałam pojęcia,że któryś lekarz z tamtej kliniki pracuje tak blisko mnie:)Byłam u Dr.Cholewy już 2razy i będę do niego chodzić,jestem teraz jego pacjentką-jak narazie zadowoloną pacjentką!Zajął się nami obojgu,odrazu zlecił mi badania,był miły,cierpliwy wszystko tłumaczył,Zrobił ze mną długi i szczegółowy wywiad itp.Więc jeszcze raz dziękuję,oby nam się udało!Pozdrawiam

Gość a co ma być głodne ????
zawsze jak czytam twój podpis łzy same napływają mi do oczu. POWODZENIA !!!!!!