Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIEKAWA SWIATAAAA

jAK WYGLĄDA CIAŁO PO CIĄZY

Polecane posty

Gość CIEKAWA SWIATAAAA

I JAK POZBYC SIE EWENTUALNYCH MANKAMENTÓW, ILE TYJE SIE W CZASIE CIEZY I ILE POŹNIEJ ŁATWO ZRZUCIC

Gość baśkaaaako
ja przytyłam tylko 10 kilo, jak urodziłam zostały mi 2. Brzych wisiał przez jakiś miesiąć a potem sam doszedł do siebie, nie ćwicze bo mi się nie chce a cały czas wygladam tak samo, ale ja juz tak mam.

ja przytyłam 11 kg i zrzuciłam wszystko w pierwszym miesiącu po urodzeniu dziecka. mam kilka niewielkich rozstępów na brzuchu, ale zupełnie mi nie przeszkadzają (poza tym nie wierzę, że jakis kosmetyk może mi je usunąć), piersi mniejsze o 2 rozmiary niż przed ciążą (z tego akurat się cieszę) - mogłyby być troszkę bardziej jędrne, ale nie ma tragedii.

Gość baśkaaaako
angells a czemu jesteś przerażona?? co się dzieje?

Gość pytająca mama........
ja przytyłam 12-13kg ale nie wiem gdzie te kilogramy poza brzuchem były. Nie utyły mi ani nogi ani biodra nawet ramiona. W dniu porodu ważyłam 63kg dwa tygodnie po porodzie 52,5kg jeśli chodzi o brzuch to był ale była to nieskurczona macica po okolu6 6 tygodniach wciągnął się całkowicie. Zero śladu że byłam w ciąży. Całą ciąże smarowałam brzuch oliwką nawet 3-5 razy dziennie, wszystkie bluzki miałam poplamione i tłuste ale warto było ani jednego rozstępu i szybki powrót do dawnego brzucha., Jak gdzieś planowałam wyjść to kremem gerber na rozstępy żeby się nie świecić z kilometra ;).

No jestem przerażona bo kiedys zajmowałam sie fotomodelingiem, miałam prawie idealne ciało bez mankamentów...a teraz... w ciagu miesiaca mam chyba w kazdym mozliwym miejscu cellulit, na brzuchu, udach i pośladkacah mam pełno czerwonych rozstepów.. A moje piersi rozmiaru C zupełnie mi odpowiadały, a teraz sa ponad duze D :/ co bedzie dalej

Gość LalluniaMamusiowata
Ja przez pierwsze miesiące ciąży w ogóle nie tyłam aż tu nagle w 6 mcu zaczęłam tyć masakrycznie, przytyłam 30 kg !!! Po ciąży wygladałam przez 3 mce jak wieloryb, było we mnie pełno wody, paluchy napuchnięte, napuchnięta twarz, koszmar :(( po woli dochodziłam do siebie, pełna rehabilitacja trwała równy rok, przed ciązą waga w granicach 57-58 po ciąży 60-62kg.Jest różnica w kilku kilogramach nie do zniesienia ale za to dziecko urodziło się duże i zdrowe !

Gość swderftyuzzz
Hmmm... Mam dwie ciąże za sobą. W pierwszej przytyłam ponad 20 kg, w drugiej 12 kg. Po pierwszej ciąży wyglądałam masakrycznie. Pełno rozstępów, cellulitu i zwisów. Po drugiej ciąży też nie było świetnie. Wzięłam się za siebie jakiś rok po porodzie gdy zakończyłam karmienie piersią. Dieta, dużooo ruchu i zajęcia fitness. Balsamy ujędrniajace, antycelluitowe itd. Schudłam 25 kg. Ważę mniej niż przed pierwszą ciążą. Wyglądam świetnie ! Ciało ujędrnione, zero zwisów, fajne jędrne piersi. Cellulitu BRAK ! Rozstępy jak były tak są. Tyle, że nie widoczne bo blade, małe, spłycone :) Także nie wszystko stracone ? Nawet jeśli ciąża zniszczy nasze ciało to można i doprowadzić się do porządku !

Gość a ja przytylam
19 kilo...miesiac po porodzie zostalo mi 6. trzy miesiace po porodzie wygladalam tak jak przed zajsciem w ciaze . (zero rozstepow i waga wyjsciowa osiagnieta)

ja przytyłam prawie 15 kilo i po trzech miesiącach po porodzie wróciłam do swojej normalnej wagi :)

Gość bellusia
właściwie, to mi się nie zmieniło, rok po porodzie ważę może z 2 kg więcej niż przed ciązą, ale się nie ograniczam z jedzeniem (nigdy się raczej nie ograniczałam) nie karmię już pól roku. Zadnych rozstępów nie mam, piersi mi jedynie trochę zmalały, jakby takie "puste" są, ale siostra mówi, że też tak miała i potem wróciło do normy. Jedyna pamiątka po porodzie to cholerne hemoroidy - muszę się chyba na operację wybrać

Gość bellusia
aha w ciązy przytyłam chyba 13 czy 14 kg, kremów używałam kilka razy w tygodniu (tak co 2, 3 dzień), żeby ciało zachowało jędrność

Gość LalluniaMamusiowata
To może macie jakieś sprawdzone dobre balsamy które rzeczywiście coś by dały dla ciała po ciąży??????

ja przytylam 6 kg a po ciazy wazylam tyle samo co przed:) Brzuch mi nie zwisal i wyglada prawie tak jak kiedys. Piersi tylko sie zmniejszyly po karmieniu...

Gość 222222
moje wygląda tak samo, poza blizną po cc i kilkoma malutkimi rozstępami koło pępka... mam nadzieję że jak przestanę karmić to cycki mi się zmniejszą bo jak na razie mam 70F :o (przed ciążą miałam 70c) acha, w ciąży przytyłam 19 kg i wszystko zrzuciłam w 3 miesiące, tylko jeszcze te nieszczęsne cycki zostały, ale póki karmię to nic z nimi nie zrobię...

Gość 222222
a, i w ciąży miałam cellulit na nogach który zniknął po porodzie - nic z nim nie musiałam robić :)

Gość LalluniaMamusiowata
Ja niestety tak pięknie nie miałam ale dziecko 4300 kg i pełna punktacja, wybaczcie to pytanie ale ile ważyły wasze maleństwa??? i czy miały pełną punktacje?i podajcie nazwy tych balsamów, które tak pomogły

Gość swderftyuzzz
W pierwszej ciąży tak jak pisałam przytyłam ponad 20 kg a dziecko ważyło 4200g W drugiej ciąży 12 kg, dziecko 4000g Oboje pełna punktacja.

Gość Alikamai
Ja przytyłam 4 kilo...to praktycznie nic...bo dzidzi ważyła prawie 3 kilo, parę rozstępów mam tylko na piersiach...i tyle:) u mnie za wiele sie nie zmieniło...

w kazdej ciazy przytylam 20-22 kg moje dzieci wazyly nie wiecej niz 3 kg jak sie chce to mozna ladnie wygladac po ciazy ;) osobiscie jestem zadowlona ze swojego ciala mam kolezanki ktore po ciazy wygladaja jeszcze lepiej niz przed (np po porodzie wiecej schudly, maja wieksze piersi, wyladnialy)

ja przytylam okolo 12 kg :) teraz 2 tygodnie po cc mam tylko 2 kg na plusie:) a i nie karmię piersia i piersi zmiejszyły sie masakra jescze mniejsze niz przed ciaza:) kilka rozstepów na brzuchu :) a brzuch prawie plaski::)