Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość B.D.

Błona dziewicza

Polecane posty

Coralick -> dziewczyny, która by chciał abym z nią poszedł, jeszcze nie mam więc nie byłem ;p

Gość B.D.
więc delikatne wkładanie palca może naruszyc błonę?

Gość B.D.
niestety zdaniem mojego chłopaka ja mam już odpowiedni wiek na wszystko...

Gość B.D.
ale ja nie chcę jeszcze seksu uprawiac. tylko takie "pieszczoty"...

odpowiedni na wszystko? jesteście gotowi utrzymać i wychować dziecko? coralick - możesz jaśniej? bo nie łapie :p

Gość B.D.
taaa on by zadbal o to abym w ciaze nie zaszla... a przez to ze kochac sie nie chce to sie tylko klocimy.

dziewczyno wiej od niego jak najszybciej bo on jest z tobą tylko dla seksu... (założę się że jesteście ze sobą mniej niż pół roku)

Gość B.D.
ponad rok. i cały czas słyszę (zwłaszcza w ostatnich miesiącach), że on bardzo się męczy już ni może, żebym się zgodziła. On ma skonczone 19 lat. ale tez jest zle o to ze nie moze u mnie spac.. i to troche mnie juz wykancza. ja sie bardzo dobrze ucze i chce miec przyszlossc a nie ciaze w wieku 17 lat

Nigdy nie idz do lozka z facetem, ktory Ci mowi, zebys to zrobila w dowod milosci albo dlatego, ze on cie tak bardzo kocha, ze juz nie moze wytrzymac. Gwarantuje Ci, ze po calej sprawie stracisz szacunek do siebie i bedziesz zmuszona od niego odejsc, bo najzwyczajniej w swiecie bedziesz czula do niego wstret!

jeśli facet kocha to zaakceptuje to że to jest TWOJE ciało a nie jego i jeśli myśli głową a nie fiutem to poczekał by nawet do ślubu z seksem i zabawami związanymi z seksem

Gość B.D.
problem w tym, że nie umiem go zostawic, bo go kocham. ale on mowi, że nawet roku nie wytrzyma. kiedys mu powiedzialam ze niech do mojej 17 chociaz z seksem poczeka. tylko tak naprawde, jak juz to ja bym chciala na studiach. ale przeciez bedzie, ze mu powiedzialam , ze po 17, a on i tak już nie może..

jak mu dasz.... to szybko ci powie pa pa! wiec daj sobie z nim spokoj.... wiem, latwo powiedziec, ale pozniej bedzie bardziej bolalo!

Gość B.D.
tylko, ja sie z nim kłóce nie potrafie się pożegnac on mnie przeprasza i znow jedt ok. ale czy ja nie jestem za mloda na noc z chł? cala w jednym lozku. wg mnie i moich rodziciow stanowczo, wg niego gdzie tam.

kochasz? czy jesteś w nim zauroczona? i widać on jest z tobą dla twojego ciał a nie dla ciebie.poza tym lepiej teraz się z nim pożegnać niż potem mieć spieprzone całe życie bo się kogoś "kochało" bez odwzajemnienia