Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiony onanista

czy zakonnice się masturbują?

Polecane posty

Gość zaciekawiony onanista

no bo jakoś muszą dawać ujścia emocjom?

Gość smutna:(...
tez jestem ciekawa:P

Gość zakonnnica
ja sie rucham z facetami

Gość Młody Kleryczek
Zakonnice ślubują czystość. Nie mogą dotykać swoich piczek, dlatego ich nie myją. Są przekonane, że się nie brudzą. Swędzenie, pieczenie itp starają się jakoś przeżyć ofiarując cierpienie wzamian za obietnicę raju. Są przekonane, że w raju piczki nie swędzą i nie pieką. Niestety te słabsze czasem się drapią, same biorąc to za grzech Onana, spowiadają się z tego z wielkim wstydem, po czym klika dni robią wszystko by się tam nie dotykać. Zakonice nie współżyją z księżmi, mają zbyt silną konkurencję.

Gość ja byłam zakonnicą
i sie nie masturbowałam, zresztą to sie chyba z celem nie?

Gość ja byłam zakonnicą
z celem mija mialo byc.

Gość z celem to nie słyszałam
;):D ale świc w klasztorze nie brak:D

Gość lamka 2
Naprawde idzie w dekiel??

Gość Pico de Gayo
Pewno są takie co się masturbują, ale i są takie, że nie wiedzą po co mają ten grzeszny otwór w ciele, chyba od diabła i nawet tam nie zaglądają, bo grzech. Znałem jednego niedoszłego zakonnika, który odszedł z nowicjatu dość szybko. Kiedyś stwierdził, że poszedł tam, ze strachu przed płcią piękną, ale zbyt bardzo lubił onanizm, aby tam wytrwać. Psychicznie to odlot i schiza.

Gość gość
Nie, bo jakby mialy az takie potrzeby, to by nie szly do zakonu, to jest zbyt silne zeby sie wyrzec na zawsze, wiec juz na poczatku jest selekcja, chyba ze zdarzy sie wpadka, ale sie wyspowiadaja i staraja unikac w przyszlosci.Pomimo dowcipow, np ze patrza na gwiazdy i mowia "one swieca i my swieca".A myc sie na pewno myja, i do gyna chodza A dlaczego zaciekawiony onanisto pytasz, wybierasz sie do zakonu?

Gość gość
Prawda jest taka, że zakonnice się masturbują, uprawiają seks z księżmi a częściej seks lesbijski z innymi zakonnicami.

Gość lallia

pingiwny walom sie na potengę z czarnymi

Gość Gość

Kiedyś na czaterii pisałem z zakonnica, która po zobaczeniu mojego zdjęcia wprost zaproponowala seks w trójkącie : ja ona i trzecia zakonnica. Co prawda nie skorzystalem bo zbyt duża odległość, ale to chyba świadczy że nie tylko się masturbuja ale też potrafią pójść na całość 

13 godzin temu, Gość Gość napisał:

Kiedyś na czaterii pisałem z zakonnica, która po zobaczeniu mojego zdjęcia wprost zaproponowala seks w trójkącie : ja ona i trzecia zakonnica. Co prawda nie skorzystalem bo zbyt duża odległość, ale to chyba świadczy że nie tylko się masturbuja ale też potrafią pójść na całość 

przypuszczam, że tak jak u innych kobiet bywa różnie. Niektóre się nie masturbują ani nie uprawiają żadnych innych form seksu i potrafią dochować śluby czystości a inne się masturbują, czasami uprawiają seks lesbijski a czasami nawet pozwalają sobie na seks z mężczyzną ale sądzę, że to ostatnie raczej rzadziej. 

Ale wam sie chlopcy naprawde tak poerdôli w deklu?

Czy sie po prostu nudzicie?

Darksresjser

Jestes na pewno super i najlepszy 

Ale nie kompromituj sie tylko wez sieza nauke bo koniec roku szkolnego na karku

Milego "piêrdôlenia" .....glupot

Osiolki

Gość gość

Nowy w mieście pozdrawiam.

Gość realista

Zakonnice sie nie mastrubują, a jak maja wielka potrzebę, to przychodzi do nich anioł tak jak do św. Teresy z Avila i robi jej dobrze włócznią. 

No chyba że anioł ma za duzo roboty, to wtedy przydają się świeczki. 

Gość realista

Ogólnie za duzo mistycyzmu i brak zdrowego związku z płcia przeciwną, nie wpływa dobrze na psychikę, która musi to jakoś odreagować. Seks u dorosłego jest czymś naturalnym, i jak ktos ma takie potrzeby, to one zawsze wypłyną na powierzchnię, czasami w chorobliwej formie.