Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karrolekk

Moja zona ma kochanka

Polecane posty

Gość Karrolekk

Szok, żona przyznała się że ma kochanka. Mam taka pracę ze wyjeżdżam na 2-3 miesiace. Mówiła ze spotyka się z nim już od przeszło roku tylko w tym czasie gdy jestem w pracy. Mowiła że spotyka się z nim tylko dla seksu, że gdy mnie nie ma nie daje sobie rady bez seksu. Za tydzień znowu muszę jechac do pracy na 2 i poł miesiąca. Nie wiem co robić. Nie oczekuje tu żadnych rad, po prostu musiałem to napisać.

Gość ewaewamnj
rzuc suke :o takie kurwy nie nadaja sie na zone

Gość zeorzero
pogódź sie

Ale po co ona Ci to powiedziała? Żeby zrzucić to z siebie? Czy ją jakoś nakryłeś albo podprowadziłeś do wyznania? I czy było to dla Ciebie zaskoczenie, nie tylko w sensie samego faktu, ale także w tym sensie, że jednak wydawało się, że więź między wami jest silna? Poza tym, czego właściwie żona oczekuje? Że zaakceptujesz ten układ?

Gość aniabra
Nie chcesz rad, ale ja ci poradze zebys sie z nia rozstal, bo nic dobrego z tego nie bedzie.

Gość czarnucha 77
słyszałam ze faceci wiele roznych rzeczy robia na wyjazdach ale ty przyznam niewesoło to wyglada

Gość 854390
tez mam kochanaka a moj mąz wyjeżdza często,u mnie trwa to prawie 3 lata.nie moge zyc ani bez jednego ,ani bez drugiego.kocham obu.mają tak rozne charaktery .....

Gość DominatorVibrator
Życie jest nie sprawiedliwe, dlatego nie można być głupim i wychodzić za mąż i robić dzieci. Kto ma dzieci i ma żone to przegrał życie! To tak naprawdę leń i wygodniś bo myśli, że jak pójdzie do pracy to będzie miał coś co go będzie kochało i służyło. Niestety jak wszystko i to coś się zużywa i marnieje, dlatego musisz mężczyzno być mądrym i wykorzystywać, zamiast być wykorzystywanym.

Gość Mokoliui
taaaa od ciebie ciagnie kase,a jemu obciaga fiuta,i spija jego sperme,chcesz ja teraz pocalowac?

Gość boberekk
Ja go rozumie...to tylko tak latwo sie pisze, kopnij ją dvpe, ale jak ma sie dom, rodzine, dzieci...tak łatwo jednym pstryknieciem nie latwo to rozwalić.

Gość niech gość się wprowadzi
do was,płaci też czynsz;) i zadba o żonkę żeby z doopą nie latała po mieście,zawsze to majątku dopilnuje a jak wrócisz z delegacji to będziecie walić na dwa baty albo sługę z niego dla siebie zrobisz,ja mówię serio,czekam jak syn się wyprowadzi i zamierzam z dwoma chłopami mieszkać pod jednym dachem:D

Gość eryk2222
niech ma, to tylko seks.moja też ma,ja też bzykam inne. nie mamy tajemnic i jest ok:)