Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kolorowe paski.....

Jak fajnie zorganizowac male przyjecie?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Ja korzysta艂am z konsultacji z agencja BeloDia ze strony www.belodia.pl. Znalaz艂am ich na fb i przyznam 偶e jestem bardzo zadowolona :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
U nas na przyj臋ciu postwili艣my troch臋 na ekstrawagancj臋. By艂y nowe ciekawe potrawy ze 艣wiata, kupilismy te偶 z艂oto jadalne w http://edan.krakow.pl/ i ozdobili艣my nim desery. Go艣ciom bardzo smakowa艂o wszystko i chyba wszystko si臋 podoba艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo dobrym miejscem na przyj臋cia jest sala bankietowa Jask贸艂ka www.resgaz.com. Bardzo dobre jedzenie i pi臋kny wystr贸j sali.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Berenika00
Najlepiej w jakiej艣 kawiarence lub w ma艂ej salce domu weselnego. Co do sto艂u to moim zdaniem opr贸cz w贸dki warto postawi膰 na s艂odki cydr jak meli melum http://www.melimelum.pl/ . Smak jest wyrazisty i orze偶wiaj膮cy. W ka偶dym razie ja by艂am zachwycona nim na weselu mojego kuzyna :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam z艂o偶y膰 si臋 na budk臋 foto jako jedna z atrakcji! Znajomi tak膮 niespodziank臋 zrobili mi na moje urodziny www.fotohihi.pl tu s膮 naprawd臋 fajne, warto wej艣膰 na stron臋, jest nawet par臋 przyk艂adowych fot:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wszystkim poszukuj膮cym ciekawego miejsca na sw贸j wymarzony dzie艅 polecam Zajazdu u Przemka. Znajduj膮 si臋 tam dwie eleganckie sale- Kryszta艂owa i Brylantowa. Jedzenie jest zawsze przepyszne i r贸偶norodne. Bardzo du偶o miejsca dla go艣ci przy sto艂ach jak i na parkiecie. Na zewn膮trz budynku jest r贸wnie偶 艂adnie i przytulnie. Du偶ym udogodnieniem jest mo偶liwo艣膰 zarezerwowania nocleg贸w na miejscu. Polecam wszystkim. salakrysztalowa.com.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ma艂e przyj臋cie nie musi by膰 skromne :) Ostatnio na sylwestra zrobi艂am du偶o s艂odko艣ci i posypa艂am je jadalnym z艂otem z https://edan.krakow.pl/pl/ - wszyscy byli zachwyceni tak efektownymi pralinami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mama panny m艂odej
Wesele naszej c贸rki by艂o na 120 osob przysz艂o 140 (nie policzone zosta艂y dzieci) kiedy wszyscy zasiedli zabrak艂o m- c (pani w wypo偶yczalni naczy艅 przekonywa艂a, 偶eby nie bra膰 wi臋cej naczy艅 bo i tak du偶o os贸b nie przyjdzie ...ale dowie藕li艣my sztu膰ce z domu i talerze i bawili si臋 wszyscy do rana. Zosta艂o troch臋 jedzenia i alkoholu, najwa偶niejsze, 偶e nie zabrak艂o!? Tak偶e jak zapraszacie go艣ci przez internet to uwa偶ajcie bo mo偶e przyj艣膰 wi臋cej ni偶 mieli艣cie w planie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My tez nie mielismy wielkiego wesela a mniejsze przyj臋cie. Organizowalismy je w Chacie z zalipia w Sarnowie i wysz艂o naprawde super. sama bliska rodzina, bez dalszych ciotek i dziwnych krewnych, ktorych si臋 nawet nie zna. Taki wesele bardzo mi odpowiada.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JolaOla123
Wg mnie najwa偶niejszym punktem ka偶dego przyj臋cia jest KUCHNIA! Jak nie ma dobrego jedzenia to nikt nie b臋dzie o niczym pami臋ta艂. Dlatego zajrzyjcie sobie np. na Bistro Wiejska jakie wspania艂e dania mo偶na u nich zam贸wi膰 i dopiero co艣 organizujcie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anita

A gdzie?? Bo my organizowali艣my wesele w Haras贸wce. M膮偶 znalaz艂 i okaza艂o si臋, 偶e to by艂 strza艂 w 10, bo go艣cie zadowoleni, najedzeni i wyta艅czeni 馃檪聽Kuchnia by艂a przepyszna, z tego co wiem kazdemu smakowa艂o a cennik naprawd臋 rozs膮dny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pamela

My te偶 organizowali艣my w Haras贸wce i byli艣my bardzo zadowoleni. Sala co prawda du偶a, ale przynajmniej nie ma 艣cisku i ka偶dy ma swoj膮 przestrze艅 ta艅cz膮c. 艢wietna obs艂uga, bardzo pozytywni ludzie i jedzenie smaczne, tak jak chcieli艣my, tak wysz艂o. SUPER MIEJSCE !

Udost臋pnij ten post