Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mixi

wyprawka do szpitala.

Polecane posty

Gość mixi

Kobietki możecie mi powiedzieć co trzeba wziąźć ze sobą do szpitala do porodu. Co mam mieć w wyprawce dla maleństwa i co ja muszę mieć ze sobą?

Gość zadzwon do szpitala
i zapytaj dokładnie Ja miałam tak: Dla siebie: 3 koszule (mąż mi później dowiózł jeszcze czyste i zabierał brudne) 3 zestawy bawełnianych majtek (można mieć te siatkowe jednorazowe ale ja ich nie lubię) paczkę pieluszek bella- podkładów poporodowych dwa ręczniki szare mydło szampon żel do mycia ciała szczotka i pasta krem niwea pomadka do ust kubek sztućce ręczniki papierowe papier toaletowy chusteczki higieniczne ładowarka plus tel książka woda mineralna w małych butelkach z dzióbkiem szczotka do włosów plus gumki i opaska na włosy szlafrok klapki pod prysznic i do chodzenia po oddziale dokumenty drobne pieniądze na TV laktator herbatkę na laktacje staniki do karmienia dwa wkładki do stanika nakładki do karmienia maść na brodawki Dla dziecka: 5 zestawów ubrań body plus pajacyk 2 czapeczki niedrapki kocyk rożek Nie musiałam tego mieć bo mogli mi ubierać w szpitalne ale chciałam swoje do tego pampersy chusteczki nawilżane smoczek maść do pupy sudokrem, ale nie stosowałam 5 pieluch tetrowych do rozłożenia na przewijaku i wytarcia jak dziecko ulewa Plus na wyjście fotelik i ciuszki.