Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawaOla

zawsze we wrzesniu mam doła

Polecane posty

Gość dssdsdsds
nikt :P nie no .. wrzsien jerst spoko :) bot o poczatki.. zawsze najgorzej bylo pazdziernik listopad :/ ale mi to minelo :D STUDIA!:D

To ja zawsze mam doła pod koniec czerwca, bo nie wiem co ze sobą robić w wakacje... :( I od tego choruję i łażę tylko po lekarzach i różnych przychodniach... :(

Gość poważżżna
akurat pierwsze dni szkoły lubię potem po tyg mam dość ;}

Gość dssdsdsds
administracja

a u mnie w szkole masakra, zawsze poczatek wrzesnia sprawdzian za sprawdzianem, a najgorsza jest perspektywa calego roku przede mna;(

Gość dssdsdsds
lepiej uważaj bo ja tak samo myslalam i ciagle mowilam ze mam czas na poprawy i mialam porzadne problemy :/ nim sie zoorientujesz bedzie juz marzec.. kwiecien.. maj :/ serio

Gość poważżżna
ale pomyśl sobie że za parę lat będziesz miała co wspominać a te czasy nie wrucą ,już potem praca większe obowiązki zobaczysz ;)

ale nie chodzi o to ze ja sie zle ucze bo nie jest tak zle ale kiepsko z moja psychika;/ serio nie wiem poźniej moze sie przyzwyczaje;(

Gość oluś_0
jak ja pomysle ze za dni trzeba bedzie dzwigac ten ciezki tornister z ksiazkami i zeszytami to mnie bierze grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość ujhg
ja pisze niestety:(:(:( i egzamin zawodowy:( to chyba gorsze od matury:( boje sie tez matury z ang:( juz mam dola:( nie chce szkoly:(