Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdsgdgdfgfd

jak sie ubrac na rozpoczenie?

Polecane posty

Gość gdsgdgdfgfd

w gimnazjum krecili nosem, jak ktos sie odchylil od bialo-czarno-granatowej normy. jak jest w liceum? wiecej luzu? moge pojsc w malej czarnej i szarnych szpilkach?

Gość gdsgdgdfgfd
up up

Gość gdfewvfxvcsa
up up up

Gość niezdecydowanaaaaaaaaaaaa
za moich czasów ta norma istniala takze w liceum ...

Gość e43wytr76tut67
tak

Gość kjrgnv.ems,d
A nie możesz założyć spódniczki czarnej, granatowej lub ołówkowej i białej bluzeczki? wytrzymasz chyba tę godzinę,a po co się narażać od samego początku?

Gość ujhg
u mnie w technikum bardzo przestrzegaja tego ubioru a ja niestety nie lubie ubierac sie w ten spososb;/ na zakonczeniu roku wychowawczyni mnie opierdolila ze przeyszlam w dzinsach ale biala bluzke mialam:P teraz nie wiem w czym pojde, musze kupic jakas nowa bluzke bo ta juz troche krotka;/ tylko nie wiem czy bedzie cos fajnego. Ja kompletnie zadnych zeszytow nawet nie mam;/

Gość gdfewvfxvcsa
kjr... - sęk w tym, że moja jedyna biała bluzka ma plamy po błocie. a o nowa bedzie trudno.

Gość ggggggggr
Od bidy mozesz, ale ja ci powiem, że jestem stara krową po 30, a nie uważam, żebym zbyt infantylnie wygladała w bluzce i spódnicy ołówkowej. To jest klasyczny, sporty, skromny strój, nie ma w nim nic smiesznego. Nikt ci nie kaze zakładac spódnicy plisowanej przed kolanko i bluzki z haftowanym kołnierzem.

Gość ggggggggr
nie wiem, skąd mi sie sporty wzięło - skromny miałam na myśli

Gość kjrgnv.ems,d
A dlaczego trudno o nową bluzkę? Jest bardzo dużo ładnych białych bluzek, nawet w jakieś paseczki... A swoją drogą, to co Ty robiłaś w białej bluzce w błocie?:P

Gość ggggggggr
Jak ja byłam w liceum, to był dopiero raczkujący kapitalizm, galerii w ogóle nie było, przynajmniej w moim mieście, tylko jakieś buticzki z ubrankami w rozmiarach 36 i 38, nylon i inne tego typu materialy, wiec kupienie czegos ładnego graniczyło z cudem. Teraz gdzie się nie pójdzie, to łachy, łachy, łachy, ładne, bawełniane albo z innych miłych materiałów, modne, takie, ze się je chce nosic ot tak, bez okazji. To już nie te sztywne drapaki. Obecnie to zaden problem kupic sobie umundurowanie na uroczystosci szkolne :)