Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teczowa1718

maluchy urodzone maj, czerwiec, lipiec 2010, pokój 256

Polecane posty

Witaj leneczkowa Fajnie będzie jak będziesz do nas zaglądać, dzięki Tobie kupiłam Zuzi parę fajnych rzeczy w plejadzie w h&m:) a i jeszcze wieżę z fisher price:)

widze,że tu duże zmiany!Nie bylo mnie 2 tyg.a tu bum.Leneczkowa juz zaglądam na galerie.Zaraz tez przeslę nowe zdjęcia.

Mamonatalki na nowym forum zdjęcia się wkleja pod wypowiedziami, nie trzeba już przesyłąć na galerię :) \istna rewolucja :) Zuzinki mamo to dobrze,że mogłąm służyć " radą " hihi nieświadomie :)

Myślę,że nie będziesz taka i jak coś będzie fajnego to dasz mi znać a ja obiecuję się zrewanżować,mieszkam niedaleko pogorii i m1:)

mala juz po drzemce, kawka zrobiona i musialabym sie zabrac za sprzatanie ale strasznie mi sie nie chce:) nie chcialybyscie widziec jak wyglada moja szafa istny sajgon, zawsze lubilam miec wszystko poukladane ale odkad Laura jest na swiecie ubieranie sie przed spacerem to dopiero stres nie wiem jak wasze dzieci ale moja tego nienawidzi i ztego powodu wyrzucam rzeczy z szafy szukam co mnie interesuje zbieram i sklebione wrzucam z powrotem do szafy, najzabawniejsza byla mina tesciowej kiedy to zobaczyla:)

hej dziewczyny :) Smoczek się sprawdził pod względem przepuszczania kaszki bo wypiła 220ml ale i tak się obudziła w nocy :( Dzisiaj jakaś marudna ciągle...także uciekam

katka ty karmisz piersia wiec mala z przyzwyczajenia do cycusia bedzie sie budzic, moja jest na butelce i tu juz jest wiekszy problem bo zaraz skonczy 8 miesiecy i nie powinna juz dostawac mleka w nocy tak przynajmniej twierdzi moj pediatra, tylko nie bardzo wiem jak mam ja tego oduczyc probowalam juz wody, herbatki ale to wszystko na nic dopoki nie dostanie mleka jest krzyk:(

Na razie nici z usypiania, ziewa ale spać nie chce,moja Zuzia też jest uzależniona od cycusia,budzi się w nocy kilka razy,w dzień jest lepiej,bo tylko wtedy jak ją usypiam

Hej ja też Was będę podczytywać i od czasu do czasu coś skrobnę, podobnie jak Zielona mam sentyment do tego topicu. My już mamy 4 ząbki, a mała nadal ciągle marudzi, pewnie wyrzynają się kolejne. Dziewczyny czy Wasze maluszki lubią leżeć na brzuchu? Moja Emilka odkąd sama siedzi nienawidzi leżeć, ogulnie to leniuszek się z niej zrobił, na brzuchu też jej się nie podoba, najchętniej ciągle by siedziała cały czas.

o widzę że topik na nowo się rozkręca i bardzo fajnie :) ja napewno też zajrzę bo fajnie się tu pisało. O ile gwiazdka mi pozwoli pisać na 2 forach.

Cześć dziewczyny! U nas juz po urlopie,chorowalismy wszyscy.Ja miałam okropna grype,juz troche lepiej,ale jestem bardzo słaba.M ma jeszcze chorobowe do poniedziałku.Natalka wzięła 14 zastrzykóa,miała zapalenie ucha i zaczatki oskrzeli.straszna ze mnie gapa,zapisałam sie na nowe foru i zapomniałam hasła.zaraz będę próbowac ponownie.steskniłam sie za wami.

mamonatalki chodz do nas szybciutko;) biedna malutka, tyle sie wycierpiala:( zdrowka wam zycze🌼 fajnie ze topik nie zginal, i ze dziewczyny sie odzywaja:)

Hej! Wpiszcie sobie w googlach mięsne wypełniacze w jedzeniu dla niemowląt,już teraz rozumiem dlaczego moja córka nie chce jeść tych zupek z mięsem...

Zuzinko ( mogę tak pisać ? )my już to czytałyśmy :( masakra jak trzeba się pilnować. Ja teraz czytam na każdym słoiczku co jest w środku. Przejrzałąm wszytskie słoiczki w domu i są w porządku. Tzn nie wiem czy w porządku , bo nie wiem co jest w środku :(

Hej! Wpiszcie sobie w googlach mięsne wypełniacze w jedzeniu dla niemowląt,już teraz rozumiem dlaczego moja córka nie chce jeść tych zupek z mięsem...

Nie może być napisane na słoiczku- mechaniczna obróbka mięsa,jeżeli tak jest to mogą tam być różne rzeczy,to samo czytałam o parówkach,żeby takich nie kupować,właśnie w wczoraj kupiłam Zuzi kurczaczka z gerbera z tym napisem,ale dam go pieskom. Leneczkowa moja krajanko(urodziłam się i chodziłam do szkół w mieście,w którym mieszkasz,niestety jak wyszłam za mojego M to musiałam wyemigrować) bardzo mi się podoba Zuzinko

No to może się gdzieś kiedyś spotkałyśmy :) ale daleko nie wyemigrowałaś. to przecież rzut beretem a okolice pogorii są naprawdę fajne :) mu tam często jeździmy na rolki, rowery i windsurfing. o do słoiczków , już kiedyś pisałąm o uprawie ekologicznej marchewki przy torach kolejowych. Wszystko to pic na wodę. Ja wracam do gotowania zupek jak tylko Lenka wyzdrowieje. Tyle, że będę miałą dostęp do świeżego mięsa.

Wszystko możliwe, że się spotkałyśmy,my mamy na Pogorię nową i na 3 ok.10min na rowerkach,a też jezdzimy na rolkach, także to bardzo duże prawdopodobieństwo, a mieszkamy nad jeszcze czystą Przemszą w której pływają pstrągi i inne rybki.

Zuzinka żartujesz sobie ? W Przemszy pstrągi? Musze tam M zabrać, bo on uważa , ze Przemsza to ściek :) Bo u nich w Wielkopolsce...ble ble :)

witam! nie miałam jak się wczoraj odezwać internet coś szwankował:( balbinka z moją małą jest odwrotnie za nic nie usiedzi w miejscu tylko od razu na brzuch i raczkuje, chwili spokoju nie ma