Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia jak zawsze

Znowu wesele :( Nie chce iść... ale ON tego nie rozumie...

Polecane posty

Gość głupia jak zawsze

Hej Przed chwilą chłopak mi powiedział że będziemy mieli wesele jak to usłyszałam od razu popsuł mi się humor którego właściwie i tak nigdy nie miałam ale staram się udawać że mam... Nie chcę iść na to wesele ponieważ nie mam ochoty na takiego typu zabawy... dlaczego ? Bo prawie rok temu w październiku poroniłam :( od tamtej pory nie mogę myśleć o takich zabawach i jakichkolwiek imprezach... W lipcu mieliśmy jedno wesele na które nie poszliśmy bo ja nie chciałam mimo to że mój chłopak nalegał. Przez tamo wesele strasznie się kłóciliśmy i boję się że tym razem będzie to samo tyle że jeszcze gorzej bo żeni się jego kolega z pracy i będzie jeszcze bardziej nalegał a ja nie chce iść na to wesele :( nie umiem się pozbierać po poronieniu ciągle mogę płakać smucić się z byle powodu złościć... nie jestem gotowa na wesela... I jeszcze jak sobię pomyślę że to wesele jest dla tego bo przyszła pani młoda jest w ciąży to zżera mnie zazdrość :( i myślę że rok temu byłam ja na jej miejscu to ja byłam w ciąży... to mój miał być ślub... :( nie mogę! dlaczego strata tak boli !!! dlaczego?!!!! :(

Gość ujhg
ja uwielbiam wesela ale rozumiem Cie:9 porozmawiaj z nim powiedz ze nie mozesz sie pozbierac po stracie dziecka. Ale jesli chcesz to wezcie slub, nie musisz przeciez byc w ciazy aby to zrobic:) a o dziecko tez mozna sie jeszcze staac, trzymaj sie jakos:)

Gość głupia jak zawsze
Ja ślub już bym chciała i starać się o drugie maleństwo ale niestety on tego nie chce. Dobrze wie że nie umiem się pozbierać po poronieniu ale mimo to na pewno będzie nalegał...