Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZagadkowaDziewczyna

Pytanko do wszystkich

Polecane posty

Gość ZagadkowaDziewczyna

Czy wszyscy faceci w wieku 23-25 lat myślą tylko o seksie i nie interesują ich stałe związki ??? Proszę o pomoc ! Jakie dziewczyny lubicie? Mam 18 lat czy to nie za mało dla tych starszych chłopców? Mimo młodego wielu pragnę stałego związku.

Dokladnie jest tak jak piszesz :( niestety a myslalam ze faceci w tym wieku juz nie sa gówniarzami...Gdy miałam tyle lat co Ty tez juz mialam powazne plany co do zycia uczuciowego...Nie daj sie zwiesc takim łajdakom..Nie bede opisywac moich historii z tymi panami ale naprawde nie warto :) A różnica nie jest chyba az tak duza ale to duzo zalezy od człowieka ;) No ale moze ja trafiam na takich napaleńców..Moze to mój urok moze to.... :D

Gość sdfdsfsdfdsfdfssdf
a co jest złego w seksie? nie kumam. wiek 23-25lat to nie jest dobry moment dla facetów na stałe związki. facet musi się wyszaleć po prostu za mlodu. Na założenie rodziny będzie miał przecież czas.

Gość ZagadkowaDziewczyna
Pewnie że to nic złego. Chyba my dziewczyny powinnyśmy zaakceptować fakt, że dla nich seks to rozrywka ( prawie jak piłka nożna :P ) A dla nas to coś romantycznego. Ok rozumiem, że muszą się wyszaleć ale czy jeśli są z kimś związani to potrzeba im zdrady? Czy chodzi tu o coś innego? <--- pytanie dla panów:)