Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka dzieciaków

Mam już 2 dzieci a teraz zaszłam w ciaże mnogą.

Polecane posty

Gość matka dzieciaków

Zawsze chcielismy z mężem miec 3 dzieci. Miały byc w podobnym wieku, a ja miałam zajmować sie domem aż wszystkie skonczą 3 lata. Mamy już 2 dzieci (5 i 3 lata). Postanowiliśmy popracować nad następnym no i nam nie wyszło... Okazało sie ze jestem w ciaży z trojaczkami. Mamy pieniąze ale 5 dzieci to chyba lekka przesada. Tym bardziej ze starsze dzieci sa taki małe. Jak mąż zobaczył na usg 3 to najpierw sie nic nie odzywał cały blady a potem powiedział ze drużyne piłkarska założymy. Sama nie wiem co o tym myslec. Czy widząc rodzine z 5 dzieci nie macie głupich skojarzeń na ulicy'?

Gość fwfwef
Ja już mam kojarzenia gdy slyszę o trójce. Powinnaś być zadowolona, produkcja wychodzi wam aż za dobrze.

Ty sie lepiej martw, żeby dzieciaczki sie wszystkie zdrowe i bez problemów urodziły, a nie o to, czy to głupio wygląda na ulicy czy nie! :o

Zjednej strony gratuluję z drugiej współczuje (mi ciężko z 2 wytrzymać) ludźmi nic a nic się nie przejmuj, pomyśl jak będzie wesoło jak to wszystko podrośnie, wtedy wielka rodzina jest skarbem :)

Gość wwooooo
osz kurwa, nieźle.... no ja jak widze rodzinki z grupą dzieciaków to mysle - ale patologia ale Twój przypadek jest inny, bo jak bym Cie zobaczyłaz z 2 dzieci na ulicy + trojaczki to nie mysli sie w kategoriach - nie miała na gumki i ma 5 dzieci tylko planowała jedno a ma trojaczki - a to róznica - bo trojaczków nie idzie zaplanować, takze gratki:) i powodzenia:)

Gość gratuluje bardzo
gratuluje, chociaz 5 to faktycznie sporo. zawsze myślałam że ciąże mnogie zdarzają się przede wszystkim po leczeniu niepłodności :) Gromadka na pewno będzie robiła wrażenie na ulicy, ale jak będzie widać ze są zadbane, a nie z patologii to spoko jak dla mnie :)

ciesz sie nie ma co sie martwic dasz sobie rade pierwsza 2 do przeszkola i bezdiesz miec wiecej czasu zeby zajac sie maluszkami . ubranka i akcesoria masz po starszych dzieciach jeszcze? to zawsze sie przyda zabawki tez .mozecie starac sie o wieksze mieszkanie i jakies dofinansowanie moze .slyszalam ze przy 3 mozna zalatwic sobie pomoc poloznej czy pielegniarki na koszt panstwa napewno sie boisz ale musisz pogodzic sie z obecna sytuacja wszytsko bedzie dobrze

mi bardziej zal jak widze zaniedbane i brudne jedno dziecko z matka niz taka kobiete co ma 3-4 dzieci ale sa czysciutkie i wesole. niektore nie umieja sobie radzic i dbac o 1 a inne swietnie sobie radza z 3 czy 5 . przede wszytskim spokoj i ograniczaj stres to sie tez dzieciom udzieli i nie beda nerwowe

Gość iwoooo
Bardzo serdecznie Tobie gratuluję :) Sama mam jeszcze 3 braci. Moim zdaniem dzieci z rodzin wielodzietnych nie mają problemów odnalezienia się w otoczeniu. Są bardzo otwrte na ludzi i wogóle.A to czy to będzie śmiesznie wyglądać?? Pewnie że nie. Dziecko to szczęście dla rodziców, a to czy będzie ich 2, 3, czy 5 to przecież nic chyba nie zmienia, kochać będziecie je tak samo. Życze Tobie aby urodziły się zdrowe!! I na pewno nie będzie to śmiesznie wyglądać!! :)

Gość matka dzieciaków
Oczywiście że mam akcesoria, zabawki, ubranka po starszych dzieciach. Czekaliśmy na 3 dziecko więc wszystko kumulowałam. Teraz widzę że nie na darmo. Dzis powiadomiłam rodzine i każdy oferuje pomoc. Macie racje nie ma się co załamywać tylko cieszyc z potrójnego szczęścia. Moje starsze dzieci są jak na swój wiek bardzo samodzielne i raczej grzeczne. Boje się tylko żeby nie były zazdrosne jak bede musiała sie czasem zajmowac wyłącznie trojaczkami. Mamy duży dom, mąż pracuje, rodzice na pewno nam cos dorzuca. Dodatkowo myślę zatrudnić mame i teściową zeby mi pomogły troche przy dzieciach przynajmniej z początku. Najgorsza jest jednak myśl że raczej dłużej niż jeszcze 3 lata zanim wróce do pracy... o ile w ogóle wróce. :/

Gość bez komentarzaaaaaaaaaa
5 letnie i 3 letnie dzieci samodzielne

Sama nie wiem co o tym myslec. Czy widząc rodzine z 5 dzieci nie macie głupich skojarzeń na ulicy'? głupie pytanie. Jakby to było najwazniejsze, kto jak o Tobie gada. Sorki za szczerosc, ale jestem mama niepełnosprawnego dziecka i wierz mi zdrowie jest najwazniejsze a nie to co ludzie gadaja. Wierz w siebie, dasz rade. Choc sytuacja nie do pozazdroszczenia ale za kilka lat bedziesz pewnie dumna ze swoich dzieciaczkow, takze duzo sił Ci zycze.

Gość też mi nowina
najlepiej narobić dzieci i siedzieć w domu latami, potem sie dziwią ze maż odszedł do zadbanej i seksownej koleznaki z pracy ... Ale jeżeli celelem życiowym jest płodzenie , rodzenie i opiekowanie sie potomstwem rok po roku to OK.

Gość Sabrinkowaaaa
E tam nei przesadzaj tylko ciesz się bo to się zdarza rzadko :D

najważniejsze aby dzieciaczki były zdrowe i szczęśliwe :) dasz sobie radę, im człowiek ma więcej obowiązków tym lepiej jest zorganizowany:) powodzenia!

Gość xsx
gratuluje ja mam 19 lat i tez jestem w ciazy z trojaczkmi niedlugo rodze , to moje piersze dzieci a tu cala trojka nagle sa zdrowe :) w pazdzierniku wyjada na swiat :)

Gość lasvegasbejbe
no i super, byle dizeci były zdrowiutkie :) gratulacje!!! ja mam 4 rodzeństwa i jaoś nie odczuwaliśmy że jesteśmy gorsi :)

Gość hajstra1
Gratuluje:) To zaszczyt mieć piatkę dzieci:) A,ze będzie Ci na początku cieżko?...będzie i trzeba przyjąć to za fakt. Jakiej płci masz dzieci i w którym tyg. jestes?

Gość gosiiiiiia
Cos cudownego Cie spotkalo kochana!!!dobrze wiesz jak cudne jest macierzyństwo mimo ciągłego zmęczenia:)gratuluję i trzymaj sie!!!

Gość niechciane szczescieee
gratuluję, ale osobiście nie chciałabym mieć takiego szczęścia, zmęczenie zmęczeniem musiałabym znieść, ale finansowo trudno, przecież to trzeba od razu trzy rzeczy na raz kupować