Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cobainowa

MIŁOŚĆ CZY ZAUROCZENIE

Polecane posty

Gość cobainowa

Hej dziewczyny. Piszę bo potrzebuję waszej opinii.. Moja historia wygląda następująco: Jestem z chłopakiem od 2 i pół roku..do tej pory myślałam że z nim to się chyba już nigdy nie rozstanę bo zawsze gdy się kłociliśmy to za chwilę się z tego śmieliśmy i było już wszystko dobrze ogólnie między nami było mało konfliktów..Przez te 2 lata i pół roku ani razu się nie rozstaliśmy i do tej pory myślałam że go kocham całym sercem bo na naszej drodze stało dużo przeszkód które razem przebrnęliśmy. Jakieś 2 tyg. temu napisał do mnie na fotce taki chłopak niczego sobie.. wgłębiłam się w tą znajomość..fajnie mi się z nim pisało i nie raz piszę..ale robię to wszystko za plecami Pawła(mojego obecnego chłopaka) on niestety nic o tym nie wie..ja się źle z tym czuję bo do tej pory nie miałam przed nim żadnych tajemnic..a on jest moją pierwszą prawdziwą miłością..Ja jestem bardzo wrażliwą osobą i gdy patrzę na to okiem uczucia którym obdarowywałam Pawła do tej pory robi mi się przykro..wydaje mi się że krzywdzę Pawła.. Myślalam już nawet o rozstaniu ale wiem że będę za nim bardzo tęsknić..za tymi chwilami w których było nam tak dobrze.. Ostatnimi czasy rzadko się widzimy choć mieszkamy niedaleko siebie (10 km) a teraz to już w ogóle będziemy się rzadko widzieć bo ja do szkoły on możliwe że do pracy.. Powiedzcie mi co ja mam zrobić Sama nie wiem co czuję do niego..bo gdy myślę o rozstaniu to tego nie chcę bo go niby kocham a znowu gdy myślę o tym drugim chłopaku to chcę się z nim spotkać i dalej go poznawać bo mi się podoba..ogólnie jestem otwarta osobą na nowe znajomości..a Paweł od jakiegoś czasu stał się domatorem bo mu pewne warunki nie pozwalają na szaleństwo ze mną..w sensie imprezy spotkania.. I od momentu kiedy poznałam tego drugiego chłopaka, Pawła postrzegam już inaczej.. czuję że to co było między nami na początku gdzieś przepadło, nie ma tej magii tego dreszczyku.. Co wy o tym myślicie,, proszę o opinię doświadczonych dziewczyn, kobiet.. Co mam zrobić..bo skoro myślę by z nim się rozstać to chyba nie jest to miłość.. Moja mama powiedziała że na jednym się nie kończy..ale łatwo tak mówić..gdy ja do niego jeszcze coś czuję tylko sama nie wiem co..

Gość kikustykam
po cholere tam wlazilas kurwiszcze jedno???

Gość cobainowa
wyrażaj się

Gość kikustykam
wyrażam ...jak to mozna siedziec na tak debilnym portalu majac faceta. Badz taka dobra dla swego faceta i zerwij z nim zrobisz mu pzysluge

Gość kikustykam
bzyczek wez se tego fajfusa wsadz do odbytu jak ci tak imponuje

Gość cobainowa
mojego obecnego chlopaka również poznałam na fotce..

Gość gfgfhgtfh
wiesz..mialam kiesys bardzo podobna sytuacje

Gość cobainowa
I CO W TAKIEJ SYTUACJI ZROBIŁAŚ? proszę opowiedz mi czy twoja decyzja była dobra, nie zalujesz jej?