Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobitkanormalnna

bzykacie sie podczas okresu

Polecane posty

Gość kobitkanormalnna

ja sie bzykam ze swoim mężem na poczatku miałam opory ale juz mi to przychodzi łatwiej , on wogóle nie ma z tym problemów kiedys jak mialam okres robilam mu tylko loda a teraz sie bzykamy prawie normalnie a jak wy???

Gość kobitkanormalnna
no u mnie jest inaczej , nie boli brzuch i nie leci az tak, normalnie i jest fajnie

ale co z tego ze po boli przeciez sex to masa przyjemnosci to bliskosc akceptacja brak wstydu i naprawde bol nie powinien przewazac nie wyobrazam sobie wstrzemiezliwosci bo mam okres

Gość Anka 25.
Cześć, studiuję psychologię i potrzebowałabym Waszej pomocy. Potrzebuję minimum 100 osób do mojej annkiety -( 3-5 min czas wypełnienia jej). Jeśli ktoś z Was mógłby pomóc, i odpowiedzieć na kilka pytań - będę bardzo wdzięczna poniżej znajduje się adres strony z ankietą, pozdrawiam Anka http://moje-ankiety.pl/respond-1507.html

taka sobie dziewczyna:(... to ci wspolczuje albo nie potrafisz czerpac z sexu przyjemnosci albo w zwiakzu nie jest idealnie badz ty nie kochasz w pelni lub facet badz masz problem z hormonami lub bierzesz tabletki anty i one obizaja libido

Gość do taka sobie...
to z toba cos nie tak albo masz kiepskich partnerów

Gość pijak, złodziej i kłamca
durna ta ankieta bo wlasnych opcji wpisac nie mozesz! glupie studentki mamy polskie podczas okresu seks najlepszy bo nie trzeba smarowana czy gry wstepnej

Gość kooi
fiolecik, naprawde jestes tak ograniczona, ze nie potrafisz zrozumiec, ze ktos moze miec inne odczucia nic ty?:O Ty sobie nie wyobrazaz wstrzemiezliwosci przez 4 dni, a ktos inny nie wyboraza sobie seksu w te dni i tyle. Zycze bardziej otwartego umyslu i zrozumienia, ze ludzie sa rozni:O

Co to jest "smarowanie" o żesz kuurde o czym Wy mówicie. Osobiście uważam, że seks podczas okresu jest mało komfortowy..nawet jeśli jest "smarowanie" choć żadna normalna kobieta nie ma ze "smarowaniem" problemu. A poza tym to, że ktoś nie ma ochoty na sex codziennie (jak któras tam wyzej) wcale nie świadczy o czymś złym...po prostu nie każdy związek opiera się na seksie...Ludzie:-O

a ja tez wam zycze wiekszej otwartosci jesli tak sie sklada z osoby w zwiakzu sa temperamentne to odrazu jest podsumowanie ze zwiazke opiera sie tlyko na sexie bardzo mnie to rozbawilo

fioletowy dzbaneczek---> jeśli Ty otwartość na sex uważasz za podstwę związku to współczuje Ci i Twojemu zayebiaszczemu związkowi gdy znudzi ci się otwartość, przyjdą dzieci, codzienny seks odejdzie w niepamięć i co Ci zostanie? Swoją otwartość będziesz mogła sobie wsadzić w otwór.

Chantalka nikt nigdy mnie tak nie odmlodnil ale dziekuje dla ciebie moge miec i nawet15 i kobieto jestes strasznie ograniczona sex jestjednym z waznych fundamentow w zwiazku rownowaznym z innymi i w sexie realizuje sie otwartosc ale nietylko w sexie ja nie wypowiedzialam sie o wszysktich podstawach zwiakzu napisalam tylko czym jest sex bo o tym mowa i co innego w zwiakzu moze wspolgrac z sexem i spelniac podobne zadania ale czytasz to co chcesz przeczytac a Ty albo masz feler ze chce ci sie rzadko albo brakuje ci sexu a nie ma kiedy i stad ta frustracja pozdrawiam

Po pierwsze-Czytaj uważnie, nigdzie nie napisałam, że uprawiam sex rzadko. po prostu nie oceniam wszystkich ludzi względem siebie tak jak robisz to Ty i potrafię zrozumieć kobietę, która nie ma ochoty na sex codziennie. Różnie w życiu bywa. Co byś zrobiła gdyby Twój partner wyjechał na miesiąc? Nie musisz mi tłumaczyć "po swojemu" czym jest w związku sex:-O Nie odmłodniłam Cię, po prostu piszesz jak gówniara.

Chantalka znudzi mi sie otwartosc w sensie sex tak ?? uhhh no to widac czym dla mnie jest sex a czym dla ciebie bo dla tych co sie nudzi to sex niestety tylko wygibasy i troche przymejmnosci a dla mnie i meza ma to o wiele glebszy wymiar

fioletowy dzbaneczek...ale ja szanuje Twoje upodobania, bzykaj się codziennie i ciesz sie tym na swój sposób. Nie krytykuj tylko innych osób tylko dlatego, że nie podzielają Twoich poglądów.