taka sobie dziewczyna:(... 0 Napisano Sierpień 30, 2010 up:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość byczekkkkkkkkkkk Napisano Sierpień 30, 2010 na smutek szkoda zycia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hihihahahaha Napisano Sierpień 30, 2010 a po co sie smucic trza sie cieszyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka sobie dziewczyna:(... 0 Napisano Sierpień 30, 2010 a z czego tu sie cieszyc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość byczekkkkkkkkkkk Napisano Sierpień 30, 2010 ze wszystkiego :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka sobie dziewczyna:(... 0 Napisano Sierpień 30, 2010 oj czasami trzeba sie posmucic, bo Ci zycie moze niedlugo spłatać takiego figla że sie nie bedziesz cieszyc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bzyczek2010 0 Napisano Sierpień 30, 2010 WOLALBYM CIE ROZWESELI HIHII CO MYSLISZ O TYM??? http://foczka.u.re.pl/blog/czytaj/2184.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
długa noga 0 Napisano Sierpień 30, 2010 a co jest powodem Twojego smutku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka sobie dziewczyna:(... 0 Napisano Sierpień 30, 2010 długo by pisac.... jedynym moim szczesciem jest moj Miś:-* ale i tak nie ma go teraz ze mną:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka sobie dziewczyna:(... 0 Napisano Sierpień 30, 2010 bzyczek2010 widzialam juz to...niestety:( koles jakis dziwny i na co mu taki duzy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja chcę się posmucić bo Napisano Sierpień 30, 2010 chyba Marlenka się we mnie odkochała,no trudno nic na siłę, sama nie wie co straci, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka sobie dziewczyna:(... 0 Napisano Sierpień 30, 2010 a ciemu??:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja chcę się posmucić bo Napisano Sierpień 30, 2010 bo my jesteśmy dla sebie stworzeni,ale zamiast iść razem przez życie,ona chyba czeka aż nasze ścieżki zetkną się w jakichś cudownych,niezwykłych okolicznościach. W naj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka sobie dziewczyna:(... 0 Napisano Sierpień 30, 2010 a czyli wy nie byliscie razem...idz wez ją w swoje ramiona, powiedz ze ją kochasz, uprawiajcie seks i jest Twoja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja chcę się posmucić bo Napisano Sierpień 30, 2010 A w najgorszym razie to prowadzilibyśmy bardzo dochodowy sklep ogrodniczy,który moja matka pomoga by nam rozkręcić.A do tego mam stres przed środowym egzaminem sędziowskim, nie mam siły się już do niegi uczyć,jestem w dość dziwneje,chociaż nie w jakiejś tragicznej, i mam nadzieję,że z niej wybrnę wkrótce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja chcę się posmucić bo Napisano Sierpień 30, 2010 ona nie jest taka szybka, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka sobie dziewczyna:(... 0 Napisano Sierpień 30, 2010 jakby poczula takiego faceta w ramionach to rzucilaby sie na Ciebie....mowie Ci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja chcę się posmucić bo Napisano Sierpień 30, 2010 a skąd wiesz,znasz ją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka sobie dziewczyna:(... 0 Napisano Sierpień 30, 2010 tez jestem kobieta...:) przeciez nie odepchnęłaby Cie, ani nic z tych rzeczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja chcę się posmucić bo Napisano Sierpień 30, 2010 skąd wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka sobie dziewczyna:(... 0 Napisano Sierpień 30, 2010 poprostu wiem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja chcę się posmucić bo Napisano Sierpień 30, 2010 Nie wiem co ona teraz rob,ale szkoda,że się np. razem nie dostaliśmy na aplikację dyplomatyczno konsularną do Warszzawy,kończyła prawo i politologię,więc trochę ją przynajmniej też by interesowało, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja chcę się posmucić bo Napisano Sierpień 30, 2010 Jak ja wolałbym taki scenariusz od dostawania już świra,od czytania tych komentarzy prawniczych, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka sobie dziewczyna:(... 0 Napisano Sierpień 30, 2010 czy Ty jestes jeszcze prawiczkiem?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja chcę się posmucić bo Napisano Sierpień 30, 2010 a co to za pytanie. tak jestem,a co, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka sobie dziewczyna:(... 0 Napisano Sierpień 30, 2010 nic...widac.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka11075 0 Napisano Sierpień 30, 2010 ooooooooo facet ze mnie robi idiotke!!!!!!!!!!!!jej jaka ja głupia jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja chcę się posmucić bo Napisano Sierpień 30, 2010 Wyjechalibyśmy sobie na kiilkutygodniowe praktyki do Phenianu i jeszcze do jakiegoś,czy to nie byłoby cudowne, dwa miejsca na świecie się wybiera jako miejsca praktyk tej aplikacji, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja chcę się posmucić bo Napisano Sierpień 30, 2010 A Marlenka jest prawdopodobnie dziewica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka sobie dziewczyna:(... 0 Napisano Sierpień 30, 2010 cudowne,cudowne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach