Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Dziwne wyniki badań krwi... Czy to nowotwór?

Polecane posty

Gość goCHa pasztetowa
nałóż zwykłej oliwy ( ja używałam rzepakowego)na głowę i wetrzyj we włosy , trzymaj tak w cieple przez dwie godziny(worek foliowy i ręcznik na głowie) a później porządnie umyj wlosy i glowę (trzeba będzie ze dwa razy nałożyć szamponu), tak zrób dwa razy w tygodniu przez dwa tygodnie-sprawdz czy zauważysz poprawę. powinnaś zauważyć.:)

Gość goCHa pasztetowa
mnie wypadały garściami po sterydach :( a ten przepis podała mi moja lekarz prowadząca-super babka!

Gość Aneckaaaaa
fajnie że się odezwałaś i dobrze, że zajęli się Tobą w szpitalu. Mam nadzieję, że szybko wrócisz do zdrowia i formy. Jest sporo osób które nie przyswajają żelaza. Moja kuzynka miała ta przypadłość, była kompletnie łysa przez jakiś czas ale udało się, wróciła do zdrowia a teraz ma włosów 3 razy więcej niż wcześniej. Pozdrawiam.

Gość pytaneczko do Autorkii
Autorko ,ja jestem ciekawa jakie objawy skłoniły Cię do zrobienia badan ,co Ci dolegało ? zyczę Ci szybkiego powrotu do zdrowia :)

Gość autorka pisała, że
Miałam bardzo bolesny bół biodra, nogi, tak cały bok i lekarz stwierdzila ze to rwa kulszowa, poza tym mam bardzo niskie cisnienie i czesto zdazalo mi sie zaslabnac. Lekarz stwierdzil ze na rwe i takie cisnienie jestem za mloda i zlecil morfologie... A jak dostalam wyniki i je zobaczyl, to stwierdził ze moj stan zdrowia nie leży w jego kompetencjach.... Ja miałam zwykła rwe kulszową i to był po prostu przypadek ze te badania zrobiłam, równie dobrze mogłam byc w ciąży i zrobic badanie i tez wtedy by wyszlo cos nie tak... To nie jest jakis bezposredni objaw(z tego co wiem)

Gość Mam podwyższone
wyniki MCH, żelaza i bilirubiny, czy ktoś może mi powiedzieć co oznaczają? Reszta wyników jest dobra

Najistotniejsze jest wczesne wykrycie. Niestety prawdą jest, że nowotwory rozwijają się bezobjawowo i dlatego warto poddać się wczesnym badaniom, a przynajmniej krótkiemu testowi w domu. Ostatnio jest dostępny taki test: http://sites.google.com/site/753nwes. Polecam , zajmie tylko kilka minut.

Gość moja maluda
wyniki masz złe nie ma co ukrywać ale myślę że ściemniasz i skopiowałas je ze strony forum dla ludzi z białaczka

Gość bulimiczka bez nocniczka
ciekawe ile kosztuje sms do nich?

Nowotwór - nazywany zarazą dzisiejszych czasów - to problem, który może dotyczyć każdego z nas. Boisz się badania? Obawiasz diagnozy? W Twojej rodzinie wystąpił już rak? Zrób TEST i dowiedz się czy możesz czuć zagrożenie! UWAGA! TEST to nie diagnoza. Może ośmieli Cię on do badań oraz uświadomi zagrożenie. Więcej na:www. sites . google . com/site/457news/ (bez spacji)

Gość gość
przecież obok twoich wyników zawsze podane są normy a interpretacje wyników zostaw fachowcowi