Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikttakinonon

Czy marihuana uzaleznia?

Polecane posty

Gość nikttakinonon

Mam problem ... Moj chlopak coraz czesciej pali trawe .Sam mowil,ze ma z tym problem.Dodam ,e ostatnio zauwazylam ,ze wiekszosc moich znajomych pali nawet kilka razy w tyg.. Ponoc trawka nie uzaleznia,ale z moich obserwacji wynika co innego.Martwie sie o chlopaka,tlumacze mu zeby tego nie palil, ale on ciagle to robi i klamie ,że to nieprawda.

to częsty problem. ten kto pali nałogowo zawsze twierdzi, że w każdej chwili może przestać. marihuana nie jest aż tak bardzo szkodliwa, ale raz na jakiś czas, a nie kilka razy w tygodniu. uważaj, żeby nie doszły cięższe narkotyki.

Gość Mała jędza,,,,.;p
Marysia uzależnia:( Niektórzy prowadzą samochód pod wpływem tego narkotyky, a to jest groźniejsze niż po alkoholu czasami:(

oczywiście że uzależnia jak każdego rodzaju używka maryśka może nie od razu tak wyniszcza organizm jak twarde narkotyki ale to tylko kwestia czasu skoro facet zaczął Cię już w tej kwestii oszukiwać znaczy że już jest uzależniony albo zgodzi się na terapie albo szkoda dziewczyno Twojego życia u boku narkomana

jeśli ktoś sobie zjara blanta 2 razy w miesiącu, to nie... ale jeśli dochodzi do stanu, że dzień bez jarania to dzień stracony, to już jest źle

Gość nikttakinonon
Najgorsze wlasnie jest to ,ze on nie chce chyba nic z tym robic.. strasznie go kocham ale to doprowadza mnie do bialej gorączki.On tez wie ,e ma z tym problem ,ale nic z tym nie robi.Jego koledzy od tego zaczynaja dzien i tym samym jego w to wciagneli. Nie wiem juz co robic.Jego mama przeczytala list ktory do niego napisałam i dzieki temu dowiediala sie o wszystkim. Jestesmy pokloceni,chyba ma o to do mnie pretensje ,ze nie powinnam byla o tym pisac.Mam tylko nadzieje ,ze jego rodzice jakos przemowia mu do rozsadku.