Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalala sdfg

do dziewczyn, najlepiej fryzjerek!!!!!!!

Polecane posty

Gość lalalalala sdfg
up.....

Gość barabarabab
a co ty chcesz miec na glowie bo nic na zdjeciu nie widac, wiec albo wklej jakies zdjecie 3x wieksze albo opisz.. co chcesz zmienic kolor, ksztalt fryzury..? :-O

Gość lalalalala sdfg
po pierwsze: te zdiecja mozna powikeszyc jak sie na nie kliknie, po drugie: czytaj ze zrozumieniem:chce miec grzywke!

Gość barabarabab
chamskim brzydkim wiedzmom nie pomagam, nic ci nie pomoze nawet zmiana fryzury!

Miałam ten sam problem z grzywką kiedyś, każdy włos w inną stronę, nie układała się...porażka. Aż w końcu fryzjerka doradziła mi żeby czesać się na drugą stronę, z prawej na lewą, odpowiednio mi podcięła. Od tamtej pory super się układają.

Gość barabarabab
a po drugie to zdjecie powiekszylam ale i tak za chuja nic na nim nie widac. wiec jak prosisz o pomoc to pomysl w twoim przypadku 10 razy zanim wkleisz jakies zdjecie na ktorym gowno widac!!!

Gość lalalalala sdfg
nie bulwersuj sie tak :P

Gość barabarabab
chcesz takie cos, a masz zle scieta grzywke, bo albo scinalas ja sama albo jakas praktykantka w zakladzie w ktorym bylas. obciecie grzywki w jakims naprawde dobrym salonie kosztuje okolo 10 zl moze kapke wiecej ale na twoim miejscu zainwestowala bym ta kase. ja sobie ostatnio obcielam grzywke prawie identycznie jak ma ta laska na pierwszej fotce no ale ja jestem fryzjerka a ty lepiej sama nie kombinuj. swoja droga gdybys byla ze slaska to mogla bym ci ja obciac :-P