Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam dosc męża

Mam już dosc mojego męza

Polecane posty

Gość do mam dość
w jakim zawodzie pracujesz i jak z twoją znajomością języka obcego?

Gość Mam dosc męża
A z tą budową - sama bym poszła pracowac na budowe, gdybym miała taką możliwosc

Gość Mam dosc męża
skończyłam chemie, angielski znam dosc dobrze. No ale niestety pracuje w sklepie, gdyz w moim zawodzie nie ma pracy.

Gość jak się chce to się da OPIEKUN
OPIEKUNKA OSÓB STARSZYCH - 420GBP/TYGODNIOWO Nr ogłoszenia: 433816 z dnia 26 sierpnia 2010 Sektor: Opieka zdrowotna Rodzaj pracy: Kontrakt Okres: 6 MIESIECY Wynagrodzenie: 420 - 450 na tydz. Rejon: Other places in UK Miejscowość/dzielnica: sevenoaks Dla naszego klienta w Wielkiej Brytanii, lidera w usługach opiekuńczych na zasadzie: "opieki w domu klienta" (tzw. Living In Care), poszukujemy opiekunek, osób energicznych, ciepłych oraz empatycznych znających w stopniu pozwalającym na swobodną konwersację język angielski. Oferujemy: umowę o pracę zarobki ok 420-469 GBP/tydzień kontrakt z firmą 6 mięsięcy ( zlecenia 2-3 tygodniowe i kilka dni przerwy) 28 dni płatnego urlopu dofinansowanie do zakwaterowanie w czasie przerwy w pracy. darmowe zakwaterowanie oraz wyżywienie podczas pracy Pracodawca pokrywa również koszty: 5 dniowego obowiązkowego treningu w Anglii zakwaterowania podczas treningu podróży do klienta CRB ( brytyjskie zaświadczenie o niekaralności) Dojazd na interview do Anglii na własny koszt. Wymagania bardzo dobra znajomość języka angielskiego obowiązkowo prawo jazdy kat. B mile widziane doświadczenie gotowość do obycia rozmowy kwalifikacyjnej w Wielkiej Brytanii wymagane cv tylko w języku angielskim Cv tylko w języku angielskim proszę przesyłac na adres karolina@teamvikaren.dk lub opiekauk@teamvikaren.pl Agencja pracy jest wpisana do rejestru agencji pracy tymczasowej prowadzonego przez Marszałka Województwa Zachodniopomorskiego pod numerem 4987 Kontakt: Firma: Teamvikaren Osoba kontaktowa: karolina Weiss Email: karolina@teamvikaren.dk

Rejon: Londyn South West London Miejscowość/dzielnica: Kew Gardens Poszukujemy opiekunki dla 30latki przykutej do wozka. Praca na trzy doby w tygodniu - od poniedzialku rano do czwartku rano (ze spaniem). Wynagrodzenie 70 za kazda dobe. Do obowiazkow bedzie nalezala pomoc w czynnosciach dnia codziennego- toalecie, prysznicu, podawanie lekow, przygotowywanie podstawowych posilkow, spacery, drobne prace domowe, czasami wyjscie z malym psem. Prosimy o kontakt tylko panie w wieku 28-38 lat. Doswiadczenie nie jest wymagane, zapewniamy trening. Idealna kandydatka bedzie osoba cierpliwa, ciepla, wyrozumiala i zorganizowana. Wymagany dobry angielski. Fairy: 07714261378 (tylko po angielsku) ashraghi@blueyonder.co.uk ( tylko po angielsku) Kontakt: Firma: NataliaWiecek Tel. 1: +44 (0) 7714261378

Witaj PoszuKUJEMY dosiwdczonego sprzedawce do Polskiego Sklepu w Slough. Wymagane: - doswiadczenie - samodyscyplina - wysoka kultura osobista - rzetelnosc - uczciwosc - pasja, kreatywnosc Jezeli myslisz ze jestes osoba, ktora bylaby w stanie poswiecic troche serca i nowych pomyslow swojemu nowemu miejscu pracy prosze zadzwon pod: 07980076748. Tylko powazne oferty! Kontakt: Firma: omegaplus Osoba kontaktowa: omega plus Tel. 1: +44 (0) 7980076748

nie mam pojęcia, pewnie miał problemy :-D :-D :-D no masakra, co za małżeństwo wiecie w ogóle coś o sobie? o swoich osobnych życiach?

Gość Mam dosc męża
mój maż nie jest w uk

To moze niech jedzie do Uk, wszak w Sevenoaks jest praca :D Smieszny dosc ten najazd na autorke. Tyle tu romantykow...

Gość qwertyuuu
:O ręce opadają

Gość Siedem Dębów, to musi być
fajne miejsce

Gość Rozowy Sweterek
A ja powiem tak. Kobieta po prostu nie chce jecha i w tym jest najwikszy problem. To co robi maz tam ja nic nie interesuje.. O zgozo. Ja sadzac chodz by po mojej sytuacji ze jak sie chce byc razem,to si wszystko da rade zalatwic. Warunmek trzeba tego chceic. Ja pojechalam za chlpakiem bez jezyka pracy dla mnie i znajomosci kraju. Facet tez nie mial zapewnionego bytu. pRACE ZANLEZLISMY Z DNIA NA DZEN PRAKTYCZNIE MIESZKANIE TAK SAMO. I mimo tego ze ja pracuje dorywczo a facet na stale, to niezle sobie rade dajemy. Z tym ze ja jechala w przeciwnym kierunku niz ty droga autorko. Wspolczuje facetowi takiej zony

A ja wspolczuje kobiecie takiego meza. Ciagnac ja w kraj, w ktorym sam sobie nie radzi, bo mu duma zabrania u rodzicow mieszkac? Chyba faktycznie po to, zeby na niego pracowala, bo wyglada na to, ze facet lubi szukanie pracy. Owszem, dla ukochanej osoby robi sie duzo, ale nie wtedy, kiedy ta osoba zdaje sie szczegolnie naszym dobrem nie przejmowac.

rozowy sweterek popieram, ja za swoim chłopakiem też pojechałam jak w ogień, studia rzuciłam byle by być razem no ale jak ona woli mieszkać z 10letnią siostrą niż układać sobie zycie z mężem...

te verde a skąd wiesz jak jest naprawdę? bo czytając jej wypowiedzi to ona nawet nie za wiele wie o jego życiu tam sama sobie zaprzecza, raz pisze ze nie ma pracy, za chwilę że jest ale on nie chce na budowie, potem że pieniędzy nie słał przez dwa lata a dlaczego nie słał? ona nie wie. pewnie jakieś problemy miał. olaboga

Gość Rozowy Sweterek
bo kochac to znaczy dbac o druga osobe i byc w tych dobrych i zlych momentach. A tych zlych jest wiecej, dzieki temu poznaje sie nawzajem czlowieka z jakim ewentualnie sie wiazemy. Jetses nieodpowiedzialna kobieto. Znasz jezyk wystarczy pochodzic od sklepu do sklepu i popytac o prace albo chodz na dochodne na kilka godzin dziennie. Ja tak robilam i do tego dawalam ogloszenia do gazety ze Polka poszukuje pracy. Nie minelo kilka dni jak sie tel zaczol rozdzwaniac. Tobie jest tak po prostu wygodnie masz chlopa a nie masz. Tak z doskoku i jak wam pasuje a jak nie to sie nie widzicie. Wygoda i nieodpowiedzialnosc.

Olaboga, Catie. Skoro nie wiemy, co sie tam dzieje i o co w ogole chodzi, to wyzywamy autorke od nieczulych zmij, ktorym na mezu nie zalezy? Inteligentnie.

Rozowy Sweterek, o tych dobrych i zlych momentach to bajka, chyba sama nie popierasz zwiazkow, w ktorych jedna osoba druga wykorzystuje, poniza, bije czy cokoliwek w imie 'dobrych i zlych momentow'? O zwiazek powinny dbac dwie osoby, i z tego, co autorka pisze, to jej maz oczekuje od niej nieracjonalnych zachowan.

no, ja akurat jej nie zwyzywałam :-D tylko jej napisałam żeby się odkleiła od mamusinej spódnicy :-D

i bardzo bym chciała poznać opinię jej męża. wtedy by było ciekawie

Gość jakon
nie łatwo jest wrócić facetowi ja o tym cos wiem A jak jeszcze zapobiegliwa żona naklepała kim on to nie jest i ile zarabia , to dramat

te verde - śmieszny? Ona nawet nie wie dlaczego jej nie pomagał kiedy była chora. Naprawdę uważasz że to nie jest prowokacja?? Ona wypowiada się jakby niezupełnie się z nim kontaktowała przez ten czas...

Gość Mam dosc męża
pieniędzy nie słał - bo nie miał tyle. Mówicie , ze powinnam o niego dbac, - a jak on o mnie dbał, gdy ja byłam chora. Czy to jest jednostronne - ja mam o niego dbac a on o mnie nie?

Gość Mam dosc męża
a czemu nie miał? to juz inna sprawa, czy rzeczywiście tak mało zarabiał jak twierdził, czy może przepieprzył- tego nie wiem.

Gość tak rozwód wszystko rozwiąże

te verde- też mnie smieszy ten najazd na autorke:) ike, komiczne - bez urazy, ale od razu widac, ze pojecia o dluzszej emigracji zarobkowej nie macie, warunkach panujacych, mozliwosciach i dylematach w takich rodzinach to nie jest takie proste jak sie wydaje, poza tym znam takich historii - lub podobnych - od cholery i troche. mimo ze staram sie unikac takich ludzi tutaj, to niestety nasluchalam sie i napatrzylam... wielu takich, jak maz autorki, i wiele takich pozostawionych samym sobie zon w Polsce, o ktorych maz przypomina sobie w kłopotach, gdy koledzy i cider juz nie pomagaja...

Gość Mam dosc męża
juz mi nerwu siadają po jaką cholere on chce żebym przyjeżdzała jak sam się sobą nie potrafi zając