Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneti0607

wy też macie taki problem z butami? wszystko co łądne to na wysokim obcasie..

Polecane posty

Gość Aneti0607

zero wyboru na płaskim, albo brzydki chłam, albo drogie...wrrryyy

dokładnie... same botki na wysokim obcasie. Dzisiaj chciałąm kupić baleriny to nic nie ma:O Chyba będę zmuszona nauczyć się chodzic w szpilkach:O

Gość sevenload
najbardziej mnie denerwuje rozdźwięk cenowy, albo obleśne plastiki za 40 zł a jak chcesz ładne skórkowe buty to już trzeba dać 150:o (co najmniej)

Gość Aneti0607
przeleciałam całe miasto i nic..... i to bez wybrzydzania.....masakra jakaś..już wertuję allegro ale trochę się boję bo zmierzony but to inna bajka..ale chyba muszę zaryzykować.

Gość tak mysle
albo za 400 zl.:O

Gość grantlee
Ha! był kiedyś taki zawód -SZEWC. No ale tera każdy emgieer musi przed nazwiskiem postawić! A butów ładnych tera ni ma....

Gość tak mysle
nie za tyle dziewczyno.......

pełno jest balerinek i wysokich szpilek w sklepikach, ale ładne buty na średnim obcasie lub takim nieco szerszym to juz trudniej znaleźć

Gość Aneti0607
ale przynajmniej skóra naturalna... a nie plastik... cholera niech pada śnieg będę miała kłopot z głowy:)

widzialam o wiele ladniejsze na allegro i za 3 razy mniej:O ja dzisiaj tez obleialam cale miasto ale nic nie ma i bylam zmuszona kupic na allegro

Sorry ale za 150 zł to najwyżej z ekoskóry kupisz, chyba że klapki - bo z prawdziwej dobrej skóry są jeszcze droższe... A to co na targach i w CCC i w Deichmanie za skórę robi to są odpady i drugie gatunki najgorszych gatunkowo skór świńskich :o Sama mam problem straszny, mam 5 mm różnicy między prawą a lewą stopą, i czółenek nie mam szans kupić - bo to prawie jednego rozmiaru różnica, musiałabym dwie pary :/ Wiązanych na kostce i zapinanych nie znoszę :o Do tego jak mi się spodobają buty to albo obcas tak niebotyczny że do przejścia z auta, usiąść, z powrotem do auta, albo pow. 300 zł :o Mam jedne wygodne na obcasie które mi nogę trzymają, ale kolor taki niepasujący (beż + pasek pastelowego różu) że w tym tylko jak do pracy na jasno idę... :( Nie mogę znaleźć wygodnych, eleganckich, na obcasie, czarnych :(

Gość Aneti0607
a gdzie te balerinki? u nas nie ma....a jak są to szkoda gadać.. w sobotę byłam w ray, cto, ccc, deichmann i nic

Gość Aneti0607
a pokaż co kupiłaś

ej na płaskim teraz weszły w modę oksfordy, ja sobie kupilam ogólnie lubię styl retro, teraz sobie w nich wszędzie łażę, bo wygodne jak cholera :D

zazdroszcze ym dziewczynom ktore sa nicskie i maja mala stope:( moge chodzic w duzych szpilach a ja nie chodze bo wygladaja jak kajaki:(

Ale w sumie to baleriny już się trochę przejadły, nie sądzicie? Ja sama mam 5 par nawet nie zniszczonych, a na żadne już nie mogę się patrzeć

Gość kkkretecka
te z atmosphere byly ostatnio na wyprzedazy z 1 euro!!!

Gość Aneti0607
do jeansów to spoko ale już do eleganckich spodni nie koniecznie.

nie no do eleganckich spodni to juz raczej jakies buty na obcasie... nie zalozylabym balerinek;) podobaja mi sie teraz zamszowe na slupku:)

Gość Aneti0607
no tak, ale mam kawałek do pracy, chodzę pieszo...i w pracy 8 h w wysokich butkach też nie koniecznie..od czasu do czasu owszem..ale na co dzień nie wytrzymuję..więc szukam czegoś na płaskim...mokasyny, pólbuy, baletki cokolwiek w rozsądnej cenie i wygodne

ale oksfordki płaskie do eleganckich spodni jak najbardziej np czarnych do kostek na kantkę w ogóle te buty pasują do wszystkiego ja sama machnęłam sobie do nich spódnicę rozrzesrzaną z podwyższonym stanem do taego białe rajstopy i marynarka w lekko męskim stylu i jest lux :D

Gość Aneti0607
ten temat tyczy się również jesiennych kurtek/płaszczy wszędzie to samo na jedno kopyto od 2 sezonów:O masakra jakaś