Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GoldenLife

Potrzebuje rady, jestem (będę) w trudnej sytuacji:(

Polecane posty

Gość Anka 25
Cześć, studiuję psychologię i potrzebowałabym Waszej pomocy. Potrzebuję minimum 100 osób do mojej annkiety -( 3-5 min czas wypełnienia jej). Jeśli ktoś z Was mógłby pomóc, i odpowiedzieć na kilka pytań - będę bardzo wdzięczna poniżej znajduje się adres strony z ankietą, pozdrawiam Anka http://moje-ankiety.pl/respond-1515.html P.S. Ankieta zaktualizowana i poprawiona (info dla tych, którzy dziś ją wypełniali i się skarżyli:)) dzięki wszystkim z góry!

Gość wwooooooooo
a ten kredyt studencki to na jakich zasadach mozna wziac? wie ktos moze? do anka 25 --- fajna ankieta:)

Gość Anka 25.
Cześć, studiuję psychologię i potrzebowałabym Waszej pomocy. Potrzebuję minimum 100 osób do mojej annkiety -( 3-5 min czas wypełnienia jej). Jeśli ktoś z Was mógłby pomóc, i odpowiedzieć na kilka pytań - będę bardzo wdzięczna poniżej znajduje się adres strony z ankietą, pozdrawiam Anka http://moje-ankiety.pl/respond-1515.html P.S. Ankieta zaktualizowana i poprawiona (info dla tych, którzy dziś ją wypełniali i się skarżyli:)) dzięki wszystkim z góry!

Gość Kredyt to
Najlepsze wyjście dla ciebie:)

Gość Zdziwiona Ilona
Idziesz do banku. Mówisz że chcesz kredyt. Znajdujesz sobie żyranta i masz kredyt

Gość abc abc
teraz bierzesz kredyt w wakacje do roboty i kredytu potem nie bierzesz, pierwszy rok najgorszy, potem z góry

Gość Wieś śpiewa i tańczy
Nic tylko murzynowanie Ci zostało

Gość Marysia 35
Po knajpach szukają studentów do pracy, poznań duże miasto, napewno coś znajdziesz powodzenia:)

Gość ooooooEwelajna
Szczerze Ci wspolczuje, ale wierz mi ze jak przetrwasz ten pierwszy rok to dasz rade.. Poznan jest ogromny wiec napewno jaakas prace zalapiesz, ale na poczatek musisz miec jakis grosz aby w studenckim "mieszkanku" sie zalokowac :) no i na jakies skromne jedzenie :) mialam wielu kolegow ktorzy studiowali ciezko na AGH w KRK mieszkali w akademikach i jeden pasztet tydzien jedli aby wyzyc a teraz swietna praca maja i rodzicom nie musza dziekowac.. swoja droga co ty masz za rodzicow ? powinni cie motywowac, to chyba dobrze ze chcesz sie uczyc a nie stac w kolejkach po zasilek.. masakra skad takie myslenie sie bierze.... trzymam kciuki za Ciebie :)

Gość GoldenLife
Poprostu mają specyficzne podejście do życia, poza tym wolałbym sam się utrzymywać i nikomu za nic nie dziękować:) dzięki za mile słowo:)

Gość głupi bo głupi
tera zobaczysz co to życie dopiero :P

Gość MruwkaZed
Pożyczka studencka . tyle mam do powiedzenia. bardzo fajne rozwiązanie. idź do banku i się wypytaj:) Polecam.

Gość GoldenLife
Zastanawiam się czy to takie dobre i jednorazowe, bo w sumie na późniejsze lata może się też przydać...

Gość MruwkaZed
jestem teraz na 2 roku studiow. i zaluje ze w tamtym roku nie zdecydowalam sie na ta pozyczke. A warunki sa naprawde dogodne, ale najlepiej mowie Ci przejdz sie do banku:) bylam niedawno i mam zamiar skladac wniosek:)

Gość absolutnie____
co dobre i jednorazowe? oblicz wszytko dokładnie masz stypendium, akademik, na weekend mozesz znalezc prace moze nie bedzie trzeba kredytu brac? bo mozna wziasc taki ze co miesiac bada ci wypłacac to niby jest dobre ale po co skoro jak saobie mozna poradzic? idz do banku i wypytaj o wszystkie mozliwe kredyty dla studentów bo jest ich wiecej i dobierz jakis co pasuje

Gość GoldenLife
Najpierw to też muszę zobaczyć jak tam będzie, niby zaczyna 200osób czasami,a kończy 50 więc chyba ciężko będzie,ale mam nadzieję że dam radę,a ten kredyt może się przyda, ciężko mi o tym myśleć... :(

Gość GoldenLife
absolutnie - dobre i jednorazowe - tzn że czy korzystne i czy nie dostaje się tego tylko raz w ciągu studiów

Gość Hmm...aMmm
Właśnie mnie też ten kredyt ciekawi,na jakich to zasadach jest?

Gość LifeISbrutal52
Dopiero zobaczysz co to studia

Gość Żona bogdana
Weźmiesz providenta i pentelka

Gość Ayo technology
Pójdziesz, zobaczysz to stwierdzisz jak będzie, jedno jest pewne - studia to najlepszy okres w życiu

Gość Maciej orłoś
Większość banków oferuje kredyty studenckie dowiedz się o co chodzi jak najszybciej

Gość Paulina27itrochę
Ciężka praca można osiągnąć wszystko

Gość NataliaGRUBa
Bierz kredyt

Gość Piersi i kukiz
życie jest ciężkie - studia też więc powodzenia

Gość adam149
Pożycz od rodziny albo do banku po kredyt,tylko licz się z tym że w tym kraju po studiach niema pracy

Gość Małaaga21
Wzięłam kredyt na pierwszym roku i póki co nie żałuję,polecam

Gość brat stanisław
Idź pod latarnie, zatrudnij się w agencji towarzystkiej

Gość Doktor żywago
Bierz kredyt, w weekendy do pracy jakoś da radę

Gość Guma durex
Bierzesz kredyt, spłacasz po studiach