Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana 19

w sobote moj facet calowal sie z inna, na moich oczach!!!

Polecane posty

Gość zdołowana 19

nie wiem jak zaczac...mam dola. w sobote bylismy na koncercie potem w knajpie. moj facet spotkal dziewczyne , do ktorej (jak sie wtedy dowiedzialam) od dawna wzdycha.... ona byla pijana. na moich oczach zaczeli sie calowac. pomyslalam : ten jeden raz .... ok. przeprosil mnie i poszlismy do knajpy. a tam poszla i ona. co chwile do niej lazil. tanczyl z nia.... non stop sie calowali! dostal w pysk ode mnie i mojej siostry. wcale sie nie przejal!!! poszedl do domu. ta laska skrecila kostke i dzwonila do niego a ten debil pijany przyjechal po nia nowym autem swojej matki!!! co sie kurwa dzieje ,ze faceci glupieja na punkcie pewnych lasek!!!!???? dowiedzialam sie od jego kumpla ,ze on sie podkochuje w tej dziewczynie od 2 lat ale ona ma faceta a poza tym mieszka w wawie.... jestem zalamana.on chce mnie blagac o wybaczenie.ja go kocham. jest przystojny i czuly.... jak na mnie to naprawde niezle.... chce mu wybaczyc.... ale sie boje

Gość gugiuyguy
Naiwność niektórych kobiet jest po prostu ogromna Brak słów

Gość bele de jour
omg :o jak mu wybaczysz to bedziesz najwieksza kretynka na calej ziemi

Gość bool323
jaki k u r w i a r z jesli dowiedzialas sie od jego osoby znajomej ze sie od lat podkochuje w niej to TWOJA NAIWNOSC NIE MA GRANIC ze nawet rozpatrujesz takie cos jak wybaczenie !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zXzzxczxc
przepraszam za wyrazenie- ale pojebalo Cie ze chcesz mu przebaczyc? ;/

Gość zielone drzewo
Nie dawaj mu drugiej szansy bo bedziesz tego zalowac, jaka masz pewnosc, ze nie zrobi tego ponownie?

Gość zdołowana 19
wiem, ze nie powinnam ale go kocham. wiem ze z tamta nie bedzie... bo ona nie chce. ale nie chce byc tylko na zastepstwo. czy nie ma szansy aby on o niej zapomnial?

Gość bele de jour
a myslisz, ze kim jestes?? chyba pokazal ci dobitnie ze traktuje cie jak przystanek autobusowy?? Nadjedzie wlasciwy autobus a ty zostaniesz kopa w dupe

Gość mhn
jak mu wybaczysz bedziesz wyjatkowo glupia(taka prawda) widac ze facet ma cie tak po prostu zeby miec jakas laske, a jak zobaczy jakas inna, nie chodzi juz o ta ktora calowal , tylko o jakas inna to na pewno cie zostawi. napewno nie dazy cie miloscia, bo gdyby tak bylo w zyciu by tak nie zrobil. miej szacunek sama do siebie i trzymaj sie od niego jak najdalej

Gość bool323
ale nie wykrecaj sie tym ze go ty kochasz bo to w tej sytuacji i tak nic nie daje!! jesli druga strona kocha inna osobe i szaleje za nia to będąc z tobą bedzie tylko dla zastępstwa!!!!!!! i ewentualnie litosc lub przywiązanie a bedzie o tamtej caly czas myslal

Gość zdołowana 19
wiem wiem... ale ja nie jestem jakas piekna a przy nim czulam sie wyjatkowa... zaluje ze poszlismy na ten koncert....gdyby jej nie spotkal.... :((((

Gość WICTIRia
kobiety ponizajcie sie dalej, on az sam sie prosi zeby go olac!!!!!!!!!!1

Gość mhn
i tak by cie zdradzil skad masz pewnosc ze juz tego nie zrobił???

Gość not good times
zdesperowana domowa żona to znaczy że ściągnęła byś go za jądra?

Gość lalazmaja2
powiedz jej chlopakowi.

Gość mhn
głupota ludzka nie ma granic!!!!!!!!!!!!

Gość bool323
ale wygląd to wygląd!!! znajdz sobie kogos kto cie bedzie szanowal i mial szacunek do ciebie i cie kochał bo te rzeczy łączą sie ze sobą!! jesli nie ma chocby jednej to wszystko na nic! i nie gdybaj co by było gdyby było tylko spojrz na realia i nie mysl o cofaniu czasu bo to jest najgorsze o czym moglas nawet pomyslec! jesli kocha ją od 2 lat to jaką masz pewnosc co robił kiedy wychodził z domu! moze jezdził do niej?!

Gość fantazyjna_trojka
Śmiech na sali, na prawdę. I Ty się jeszcze zastanawiasz czy dać mu kolejną szansę? Masz Ty dziewczyno rozum? Godność? Dumę? Czy te pojęcia są Ci obce? Facet ma Cię w dupie i wiedz, że gdyby tamta dziewczyna kiwnęła na niego palcem, to bez żalu by Cię zostawił. Nie rozumiem jak można być tak ślepym. A później masa tematów o zdradach i o tym jakie to jesteście nieszczęśliwe. Dlaczego? Z własnej głupoty.

Gość zdołowana 19
ja jej nie znam.pierwszy raz ja widzialam. jej facet nie jest z naszego miasta...zreszta co mi to da?

skoncz z nim!! bo piszesz jak zaslepiona kretynka! bez obrazy, ale wkurza mnie takie cos jak facet ma w dupie laske, POKAZUJE jej to! a ona dalej sie zastanawia czy z nim byc :/

Gość barabarabab
jesli to nie provo, a uwazam tak bo nie chce mi sie wierzyc ze chcesz mu wybaczyc.. :-O to uwazam ze to bedzie z pewnoscia naaaaajwieksza glupota jaka chcesz zrobic w zyciu, w ogole to jak moglas juz po pierwszym razie jak calowali sie na tym koncercie udawac ze jest wszystko ok? laska czy ty jestes az tak glupia czy naiwna. on myslal ze cos z tego bedzie, ze ta panna dla niego rzuci swojego mena ale tak najprawdopodobniej sie nie stanie i dlatego tak cie blaga o wybaczenie. nie ponizaj sie bardziej, wez zerwij z nim kontakt, nie odp na smsy itp itd bo widac ze dla niego zupelnie nic nie znaczysz. gdyby cie kochal i zalezaloby mu na tobie to nie robil by ci takich rzeczy, ponizyl cie jednym slowem... ale jak jestes glupia to prosze bardzo wracaj sobie do niego

Gość barabarabab
nie wiecie co ja mysle ze to chyba jednak prowokacja, ludzie nie moga byc azzzzzz tak popierdoleni

Gość aha i achh
i jeszcze piszesz o nim "mój facet"? Dziwne.

Gość no to będzie tak
a jednak nigdy nie odkryję granicy ludzkiej głupoty, zawsze jak myślę że to już to zjawia się ktoś taki jak ty autorko i pokazuje mi, że można jeszcze dalej:D

ona byla pijana. na moich oczach zaczeli sie calowac. pomyslalam : ten jeden raz .... ok. ŻE CO KURWA??? chyba wyczuł ze sie sama nie szanujesz i łooo