Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana 19

w sobote moj facet calowal sie z inna, na moich oczach!!!

Polecane posty

Gość hyhghgfhghg
jak mu wybaczysz to znaczy że się nie szanujesz:o a kurwiarz kurwiarzem zostanie i uwierz mi będzie cie zdradzał na prawo i lewo

Gość OLaurgoergrgi
Mój facet też tak zrobił... To było 8 lat temu. Zabrał mnie na imprezę urodzinową do koleżanki... i przelizali się na trzeźwo. Wyszłam z tamtąd pojechałam do domu i upiłam się... a jemu trochę inwektyw pod jego adresem wysłałam w smsie. Potem rzecz jasna przeprosiłam go za nazwanie męską k****. Potem też myślałam że, wróci ale okazało się że, za moimi plecami zapłodnił inną "swoją dziewczynę:. Wiem że jak byłam młoda to byłam głupia.Nie żałuję że, z nim nie jestem ale nadal mam z tym problem, po prostu jak poznaje jakiegoś fajnego faceta to zawsze robię z niego kumpla. Nawet jak widzę że, mu się podobam, po prostu nie mogę znieść myśli że, to wydarzy się znowu - mam to zakodowane gdzieś z tyłu głowy i nie umiem z tym walczyć, taki patologiczny lęk i z tym nie mogę sobie poradzić pomimo iż, mam świadomość że, nie każdy facet to świnia...Ostatnio spotkałam takiego jednego fajnego i boję się z iść z nim na kawę dlatego że, moja podświadomość już na tym etapie robi mi sieczkę z mózgu. Pomocy