Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemkamil323

Nocna rozmowa na skypie

Polecane posty

Gość jestemkamil323

czesc, pogoda niestety juz sie psuje, lato odchodzi w zapomnienie, pomyslalem, ze milo byloby oslodzic sobie jakos wieczor czy tez noc anonimowa rozmowa na skypie. mysle, ze taka rozmowa w aurze nocy, subtelna i na poziomie moze byc fajnym odprezeniem po calodziennych zmaganiach. To owiele lepsze od nieco bezsensownego klikania po czatach - werbalna rozmowa jest prawdziwsza i po prostu - fajniejsza. cos o mnie? Kamil, 29 lat, kawaler, lublin, szczuply brunet moje ogloszenie kieruje do Pań oczywiscie - w wieku roznym - kazdy wszakze wiek kryje w sobie fascynujace pierwiastki. zapraszam serdecznie, nie ma co sie bac - zawsze mozesz mnie przeciez zablokowac na skypie. moj nick na skypie: jestemkamil323 zapraszam, nie gryze :) wszystkim zycze milego wieczoru

Gość jestemkamil323
cos szczegolnego Ciebie blokuje? nie nalezy uciekac od tego co wydaje sie nam fajne :)

Gość kilka roznych rzeczy
nie wiem czego oczekujesz, ale: 1. nie mieszkam sama wiec blokuja mnie w pewnym sensie wspolmieszkancy 2. boje sie pokazywac obcym swoja twarz w internecie 3. niesmiala jestem ;)

Gość jestemkamil323
kilka roznych rzeczy nie wiem czego oczekujesz, ale: 1. nie mieszkam sama wiec blokuja mnie w pewnym sensie wspolmieszkancy 2. boje sie pokazywac obcym swoja twarz w internecie 3. niesmiala jestem 1. wspolmieszkancy ida kiedys spac :) 2. nie musimy uruchamiac kamerki, gdy nie chcesz - biore pod uwage same tylko sluchawki i mikrofon 3. zatem potraktuj to jako bezplatny kurs przelamywania niesmialosci - pierwszy jest rozmowa na czacie, drugim romowa na skypie, a trzecim rozmowa w realu PROSTE :) pozdrawiam

1. niby tak ale mimo wszystko moga slyszec 2. powiedzmy ze ok 3. nie spotykam sie w realu :) wiec kurs bylby niedokonczony

kilka roznych rzeczy 1. niby tak ale mimo wszystko moga slyszec 2. powiedzmy ze ok 3. nie spotykam sie w realu wiec kurs bylby niedokonczony 3. ale Moja Droga, ja nie powiedziałem, ze cały kurs ma byc przeprowadzony ze mna - ja moge odpowiadac tylko za czesc kursu dotyczaca rozmowy na skypie, Moze po prostu kiedys dzieki mnie latwiej byloby z kims Tobie obcym pogadac w realu helena p sympatyczny jesteś :) porozmawiamy? posiadasz skype?

kamilu ja bym chętnie z Toba pogadała ale wytłumacz mi prosze dlaczego prosisz o rozmowe na erotycznym?

helena p jestem pierwszy dzien na kafeterii i dopiero ją ogarniam - cóż, uważam, że ten temat nie wpisuje sie w zycie uczuciowe, ani w seriale TV ani w slub i wesele ani w kuchnie i gotowanie... Chyba najsensowniej, abym go zamiescił na dyskusji ogolnej, ale mam jakies takie wrazenie, ze na pokoj erotyczny zaglada tutaj wiecej osob. pokoj erotyczny traktuje tutaj jako towarzyski, czyli zwiazany z poznawaniem nowych ludzi - to tez oferuje na skypie :)

ja juz bardziej sklonna bylabym pokazac cipke niz twarz ;)

hmm.. a wiesz nawet to sensownie brzmi... w miare ma ręce i nogi.... ale od razu mówie ze nie wygladam jak Miss World... :)

autentyczna ochota :D

helena p hmm.. a wiesz nawet to sensownie brzmi... w miare ma ręce i nogi.... ale od razu mówie ze nie wygladam jak Miss World... to przynajmniej gwarancja dla mnie, ze nie bedziesz mowic, ze chcesz zwalczac głód w Afryce i wazny jest pokoj na swiecie :) zapraszam na skype :)

kilka roznych rzeczy autentyczna ochota jakby to ująć - nie zablokuję Ciebie na skypie, gdy sie do mnie odezwiesz :) moj skypowy nick znacie: jestemkamil323

oki ale za pół godz bo teraz brat z roboty wrócił i sie domaga kompa... odezwe sie później :)

Gość petrol jest przygłupem
kafeteryjnym:P z nią nie gadaj bo będziesz miał koszmary chłopie:D

dobrze ile chcesz nazbierac tych osob?? juz naliczylam dwie jak widac osoby te robily rekonesans - ja jeszcze z nikim nie rozmawialem...wiesz jak to jest z ludzmi, poznaja oferte, analizuja, nie zawsze korzystaja :)

poza tym jesien jest dluga - im wiecej osob tym lepiej...no, ale nie ukrywajmy - im ciekawsza rozmówczyni sie trafi, tym bedzie mi milej - w koncu proponuje jakas forme relaksu , przyjemna rozmowe, a nie tortury dla ktorejs ze stron

Gość powiecc?
miałes inny nick kiedys :) widac po stylu czy na skype sie rozbierzesz ? i cos wiecej??

Gość kolega już ostrzy pinokia
pod te pogaduchy, hehe. No śmiało sucze- nie ma to jak gładki wymów :D