Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Videooooooo

Moja kobieta nie chce finału w ustach :(

Polecane posty

Gość Videooooooo

Jeszcze nigdy nie miałem tej przyjemności by móc skończyć w buzi kobiety... chciałbym aby mi robiła lodzika i bym doszedł w jej ustach :( czy ona mnie nie kocha, skoro nie chce tego zrobić?? dołuje mnie to.. ja dla niej wszystko moge, liże jej stopy, cipke wręcz jem.. moglbym jej nawet palca w tyłek włożyc gdyby chciała analnie sie zabawic (tego tez nie chce.. i tez mnie to dołuje) a ona czegoś takiego nie chce mi zrobić ehhh :(

Gość smutne ale prawdziweeee
prawda jest taka, że cie nie kocha gdyby cie kochała zrobiła by to...

Gość no wezzzz
fellatio bez finalu tozto nie kobieta :P

Gość czyyy
Video ,chyba ze duzo Videeo szkoda ,moze sie kiedys na mówi:)

To nie prawda że Cię nie kocha, nie każda kobieta musi być taka wyzwolona. nikogo nie powinno się zmuszać do tak intymnych spraw, to Ty drogi autorze swoim zachowaniem pokazujesz że jej nie kochasz, bo chyba zmuszasz ją do tego, a raczej chcesz zmusić.

Gość co tu dużo ukrywać
na pewno cię nie kocha. Każda kochająca kobieta robi z wielkim entuzjazmem obciąg z połykiem. Powinieneś się z nią rozstać i poszukać kobiety, która szczerze by cię kochała.

Gość co tu dużo ukrywać
nieprawda, jeśli kocha faceta, to i kocha smak jego spermy.

Gość taa niedobra pupa
i kupy....

Gość .....glupie gadanie..
kobieta wcale nie ma obowiazku godzic sie na wytrysk w ustach a co dopiero połykac! jesli facet pije alkohol, je duzo miesa i pali fajki to jego sperma jet gorzka i smierdzi:/ bardzo duzo zalezy od trybu zycia i diety. poza tym sporo kobiet ma odruch wymiotny, biorac pod uwage kleista konsystencje spermy. ciesz sie, ze nie odmawia robienia ci lodzika, bo aą i takie ktore za nic w swiecie nie wezmą do ust męskiego członka!

ja jak czuje sperme w ustach to chce mi sie rzygac chciala bym zrobic chlopakowi ta przyjemnosc o ktorej mowisz bo bardzo go kocham ale niestety nie moge:((

''pije alkohol, je duzo miesa i pali fajki '' czyli moj. dlatego ja mialam odruch wymiotny i nie byloam w stanie wziac tego do ust . bleeee ;/

Gość kajoifdsajfio
rzuc ja!