Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michal39395

Pomocy drogie panie

Polecane posty

Gość Michal39395

Witam. Mam pewien problem. Wczoraj podczas stosunku z moją narzeczoną niechcący puściłem bąka, uwierzcie mi że nie chciałem to nie miało tak być :( było bardzo romantycznie...kolacja przy świecach na balkonie, rozmawialiśmy długo, jednak musiała być ta wpadka :( bardzo czuć było a ona całowała mnie wtedy po podbrzuszu aż ją zatkało i wolała oddychać przed usta wychodząc i ubierając się patrzeć nam nie nie chciała nie wiem co robić, jestem bezradny, ona nie może już na mnie patrzeć, naszedłem ją dziś w domu (bo wyniosła się na noc do swojej kolezanki) ale powiedziała, że nie chce mnie więcej znać i pierścionek oddała mi na wycieraczkę i miałem usunąć się jej sprzed oczu by mnie nie zauważyła jestem załamany nie wiem co robić kompletnie

Gość Michal39395
Dodam tylko gwoli ścisłości, że bąk był z kleksem :O

Gość Michal39395
Podszywaczu prosze nie drwij sobie ze mnie, miałem nadzieje, ze pomoże mi ktoś :(

Gość no to będzie tak
no no, nieźle:classic_cool: 9/10 całkiem całkiem:classic_cool: tylko nie próbuj mi wmówić, że to nie prowo bo nikt normalny nie zerwałby zaręczyn z tak banalnego powodu

Gość Michal39395
Jest bardzo impulsywna to przyznaje oraz higieniczna. Nie wiem jak się wyplątać z tego. :(

Gość Michal39395
Może specjalnie mnie rzucila by wymyslec jakis powód i pretekst bo ma innego? Nie wiem, prosze dodajcie mi troche otuchy, nie róbcie ze mnie bałwana

Gość Marciolina
głupia pinda z Twojej narzeczonej:O

Gość Michal39395
kał wpełzł jej między powieki a gałki oczne i chyba dlatego ją tak zaślepiło. Piszę poważnie.

Gość wróżka Ania
Czego się najadłeś,że tak śmierdziało????

Gość Michal39395
Musicie tak dołować mnie podszywając się za mnie? Myślałem i miałem nadzieję że znajdę tu chociaż jedną kobietę która da mi jakąś szczerą radę, potrafi potraktować mnie poważnie Bo powodów że zem ną zerwała może być mnóstwo nieskonczenie wiele Może zgoniła na moje pierdnięcie a ma kogoś na boku?

Gość Michal39395
Zgoniłem swoje pierdy do słoika. Zamknąłem go szczelnie, kiedyś przekażę go wnukom.

Gość Michal39395
Jeśli nie żartujesz sobie z tym pytaniem to napiszę szczerze.. Golonkę na mieście i do tego piwo.. Nie sądziłem, że tak mnie może wziąć i niezbyt spokojnie w nocy spałem męczyło mnie przeczyszczenie ale rano bylo mi już lepiej i pojechałem do narzeczonej :(

Gość Michal39395
Tak i ona jeszcze mówiła że zrobiłem to specjalnie bo chciałem obrócić to w żart że sąsiad pierdzi w stołek i uśmiechnąłem się a ona że nawet na takich banalnych rzeczach nie ma do mnie zaufania i specjalnie podczas tego kiedy zbliżała się do robienia mi loda piernąłem by poczuła i by ją poniżyć lub upokorzyć...nie da się jej przetłumaczyc,próbowałem..nie chce na mnie spojrzeć powiedziała że brzydzi się mną:(

Gość wróżka Ania
Moim zdaniem przyczyną zerwania nie było puszczenie bąka. Jeżeli tak, to masz bardzo głupią narzeczoną.

Przede wszystkim nie nachodź jej, porozmawiaj na spokojnie jak ochłonie. Wytłumacz sytuację, przeproś, jeśli aż tak ją uraziło. Przecież to był śmieszny wypadek :D

Gość Michal39395
Nie wiem sam co o tym myslec..Kumple mówią że ona jest przewrażliwiona na punkcie czystości i higieny i jest szurnięta..lecz ja mysle że to może być normalne..po prostu brzydzi się mną i przestałem się jej podobać:( Jakis miesiac wczesniej robilismy porządki u mnie w domu,zbierała rzeczy do prania i natknęła się na moje bokserki w wiadomo jakim stanie...co tu dużo opowiadać:(