Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23laaaaaaaatka23

PÓZNA UTRATA DZIEWICTWA???????????

Polecane posty

Gość 23laaaaaaaatka23

czy uwazacie ze utrata dziewictwa przez kobiete w wieku 22-23 lat to bardzo pozno??

Gość -.-.A
to jest jej cholerna sprawa i chuj do tego innym

Gość 23laaaaaaaatka23
tez tak mysle ale z drugiej strony wiele osob uwaza ze dziewica po 20tce jest brzydka albo jakas wybrakowana jednym słowem "relikt":o

Gość wredota forumowaaaaaaaaaaaa
boze jakas ty pusta kobieto, sama nie masz mozgu aby pomyslec? musisz sie innych pytac czy jetsem nornalna , a jak ci jakis napisze zes pojeba...a to co puscisz sie z pierwszym lepszym?:O zal mi cie

Gość wredota forumowaaaaaaaaaaaa
czy jestes:P mialo byc myslenie nie boli autorko:p

Jeśli masz z tym problem, to popuść szpary i nie będziesz mieć takich "młodzieżowych" dylematów.

Gość Ale farmazony
Ja tam utraciłam wg. twojej tezy późno ;) i szczerze mówiąc nie robię z tego żadnej afery, nie afiszuję się, nie opowiadam, to moja i może ewentualnie faceta, z którym zdecydowałam się to zrobić sprawa i nikomu nic do tego. Ale teraz to fakt- siara być dziewicą nawet w wieku 12 lat- ale to wszystko wina naszej kultury. Aż boję się w jakim kierunku to idzie..

Teraz to dziewictwo w wieku 13 lat jest wstydem :O A może się po prostu szanujesz? i nie dajesz pierwszemu lepszemu.. Temu, któremu chodzi o jedno, powie, że woli taką która już dała. A temu, który będzie Cię szanował i chciał żebyś była jego żoną, to raczej ucieszy się.. dla niego przecież będziesz najlepsza.. mimo,ze inni stwierdzą żeś pasztet,bo tyle lat,a dziewica..