Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia baba 674532

chce schudnąć przed ślubem

Polecane posty

Gość głupia baba 674532

nie wiem czy to odpowiednie miejsce, ale umieszczam.. otóż mam zbyt szerokie biodra (100 cm w najszerszym miejscu) chciałabym przed ślubem i weselem coś zrzucić w tym miejscu, a pytanie brzmi czy znacie jakieś odpowiednie, najlepiej sprawdzone ćwiczenia na to miejsce

Witaj, po pierwsze odpowiedz sobie na pytanie czy masz z czego chudnąc w biodrach, ogolnie nie ma nic fajniejszego niz dziewczyna z fajnym, jędrnym, okragłym tyłkiem ;) Moze tyłek i biodra sa fajne, tylko masz tam TAAK duzo cm, bo az 100, a nie 90? Wazne sa tez proporjce: biodra-talia-cała sylwetka. Po drugie, cwiczac jakąs czesc ciała mozesz sobie ja wymodelować, wzmocnić miesnie, ale z niej nie schudniesz, ponieważ w czasie ćwiczen organizm spala tłuszcz z całego ciała a nie tylko z jednej czesci ;) Mozesz miec jednak tak, ze pewne miejsca chudna szybciej, inne wolniej. Jezeli chcesz poprawić wygląd swojej sylwetki to polecam aeroby, cwiczenia na talie, lekkie ciezarki w dłon, pływanie. Pozdrawiam

zalezy ile masz czasu do slubu. po pierwsze dieta-ale nie jakaś głupia z tych gazet dla debili typu pani domu, tylko jedz wszystko co do tej pory tylko poł porcji po drugie -jesli masz kase zapisz sie na silownie i zapytaj trenera o ćwiczenia wyszczuplajace tyłek i biodra jesli nie-chodz na basen 2 razy w tygodniu-godzina pływania super sposób na wyszczuplenie sylwetki po trzecie odpowiedni fason sukni-nie polecam rybki, eksponuje i baardzo pogrubia tyłek.

Gość głupia baba 674532
nie jestem gruba, tylko mam okrąglutkie biosra, co okropnie mi się nie podoba. Do ślubu zostało jeszcze rok, zabieram się za nie. :)

Ja mam slub za rok w październiku i już teraz zaczęłam:) Ale myślę, że moją wymarzoną wage jak sie postaram osiągne w listopadzie:) a potem bede ją tylko utrzymywac i rzeźbić sylwetkę.:) Życze wytrwałości i cierpliwości:)