Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxx666xxxx

czy moja teściowa przechodzi przez

Polecane posty

Gość xxxx666xxxx

okres przekwitania?? jestem z mezem od 7 lat malzenstwem jestesmy od roku i mieszkamy u tesciow od slubu...zawsze mialam dobry kontakt z tesciowa byla dla mnie jak matka a i ona sama traktowala mnie jak wlasna corke...az do czasu kiedy po slubie poklocilam sie z dziewczyna szwagra ktora rowniez z nami mieszka w domu.... od tamtej pory tesciowa zachowuje sie jakos dziko...nie pozwala do siebie mowic mamo...ciagle jestem na per Pani...a i dzis na dodatek stwierdzial ze mam diabla za skora....dodam ze gotujemy na zmiany obiady wydzielone mamy dyzury sprzatania itp....wiec jest podzial obowiazkow....a dziewczyna szwagra jej pyskuje i przeklina i jest ok....moj maz stwierdzil ze ona przechodzi klimakterium...Boze naprawde az tak zle sie to przechodzi??

Gość hanusiak-->
jednym slowem masz niezly mlyn wspolczuje

Gość wróżka Ania
Ile ta wiedżma ma lat??

Gość xxxx666xxxx
2 tyg temu skonczyla 50 dobre okreslenie.....:)

Gość ...CCC
Jestem pod innym nickiem.No ,to pewnie ma klimakterium Co jej nie usprawiedliwia.Ja pierdziele uciekaj od tej cholery. Młoda baba jeszcze pożyje.

Gość xxxx666xxxx
a dodam jeszcze bo nie pisalam zeby sie nie uzalac nad soba ze jestem w 39 tyg ciazy....

Gość ...CCC
I ta franca nieogolona taka wredna widząc synową w ciąży.

Gość xxxx666xxxx
no nie ma zmiluj.....ja nadal zapierniczam myje podlogi itp bo to jest warunek zeby u nich mieszkac a nieatety nie mamy innego lokum jak narazie

Gość xxxx666xxxx
myslisz ze nie probowalam?? poprostu wydaje mi sie ze dziewczyna szwagra w tym miesza....dopopki jej nie bylo bylo ok

a może się wystrachała po tej kłótni że chcesz przejąć władzę w jej królestwie i teraz cię temperuje ?

Gość xxxx666xxxx
tyle ze klotnia nie wyszla z mojej inicjatywy...ta dziewczyna szwagra jest straszna plotkara...i kiedy jej cos nie wyjdzie jakas nowa plotecaka to probuje kogos wkrecic i tamtym razem probowala mnie wkrecic w jakas plotke i wydymila do mnie i powiedziala mi zebym wypierdalala z domu...ale miala pecha bo nie jest tam zameldowana a ja tak :) i lekko jej o tym przypomnialam....nie odzywamy sie juz 3 miesiace

nie bardzo chce mi się wierzyć , że teściowa zna cię od 7 lat i nagle z dnia na dzień zmieniła o Tobie zdanie

Gość xxxx666xxxx
niemozliwe a jednak......