Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mihalkkkk

nie chcę dziecka

Polecane posty

Gość mihalkkkk

napiszę krótko. 2 miesiące temu wzięliśmy ślub. ostatnio naszło ją na dziecko, ale długo przed ślubem powiedziałem, że nie chcę dzieci, byłem szczery, nie chciałem by były jakieś niedomówienia. co robić?

Gość puide
rozwiedz się po co brales slub? babe zawsze najdzie na dziecko tak juz jest

Gość Ania :***
To chyba dobrze że chce powiększyć rodzinę chce dać ci piękny owoc waszej miłości a ty to odrzucasz ?????????? Grzeszysz Chłopie :(

Gość malibuMilk
dlaczego nie chcesz dziecka? nie lubisz? nie masz czasu? nie chcesz byc odpowiedzialny za nie?

Gość autorze tematu
jakie są tego powody? jednak jeśli ona wiedziała, że nie chcesz to ty jesteś szczery, byłeś szczery, powinna sie była zastanowić, trudna sprawa

A jakie to straszne powody musi mieć? Nie chce to nie chce, tyle w temacie. Jeśli ktoś chce mieć dziecko to nie musi wyliczać listy powodów? :o

Gość mihalkkkk
lubię dzieci, ale swojego bym nie chciał. myślałem, że spędzimy życie tylko we dwoje. nie wiem, co robić, a bardzo ją kocham.

Gość a macie slub koscielny?

Gość mihalkkkk
tak

Dziewczyna pewnie myślała,że tylko tak gadasz,że ci przejdzie a tu lipa,ale nie martw się jak bardzo będzie chciała to je będzie miała albo cie namówi albo troszkę pomoże sama (dziewczyny chcące dziecko mają rózne pomysły)albo zostawi cię i zrobi sobie z innym nie wierzę ,że postawi na twoim instynkt macierzyński nie odpuści

Gość mihalkkkk
"albo cie namówi albo troszkę pomoże sama (dziewczyny chcące dziecko mają rózne pomysły)" to raczej odpada, bo nie uprawiamy seksu. "albo zostawi cię i zrobi sobie z innym" nie jest puszczalska.

Gość mihalkkkk
znaczy wpadka odpada.

Gość mihalkkkk
Angel from hell, czy dziecko jest aż takie ważne?

Gość bundyy
instynkt macierzyński - chory instynkt. bez niego kobiety byłyby lepsze.

Gość ciurek ogórek
Pewnie będzie cieżko. Owszem, dobrze zrobiłeś, że uprzedziłeś ją przed slubem, w zasadzie nie mozna ci niczego zarzucić. Ale jej tez nie można zarzucić, baby juz tak często mają, że nie chcą nie chcą, a nagle instynkt sie odezwie i nic innego sie nie liczy. Ona nie ma na to wpływu. Tak wam sie głupio złozyło... Jesli ty absolutnie nie chcesz mieć dziecka, to być może będzie tak, ze bedziecie musieli sie rozstać.

Ja piszę za siebie ,że dla mnie posiadanie dziecka jest ważne i tyle.Co prawda nie chcę juz teraz,ale w przyszłości na sto procent jak wy nie uprawiacie sexu :O:Odlaczego nie musi być puszczalska ,żeby odejść od ciebie i mieć dziecko z innym

Gość mihalkkkk
rozstać - łatwo powiedzieć. mówiła, że tylko ze mną chce mieć dziecko, owoc miłości i że nie wyobraża sobie życia beze mnie, bo bardzo mnie kocha. ja ją też bardzo kocham i trudno byłoby się rozstać.

Ale wydaje mi się ,że ona tego nie zmieni będzie cie cisnąć aż się zgodzisz bo nie wierzę że postanowi nie mieć dziecka ,żeby być z tobą albo się zgodzisz albo nie jak nie myśle ,że odejdzie

Gość bezdzietna mężatka
mihalkkkk, my też świeżo po ślubie, ja nie chcę dziecka, on tak. Ustaliliśmy, że za dwa lata wrócimy do tematu. No cóż, pytanie, co będzie wtedy... chyba że jedna ze stron zmieni zdanie. Aha, nie wiem, jak on to dziecko chce mieć, skoro jak na razie żyjemy w białym małżeństwie.

Gość lesny dzban
niechęć co do posiadania dziecka rozumiem... ale czemu w ogóle nie uprawiacie seksu ?

Gość mihalkkkk
"nie wierzę że postanowi nie mieć dziecka ,żeby być z tobą albo się zgodzisz albo nie jak nie myśle ,że odejdzie" kocha mnie, ale byłaby gotowa rozstać się ze mną tylko dlatego, żeby mieć dziecko? bezsensu.

Gość ...niecierpliwa...
Natury nie przeskoczysz, tylko dlatego, że czegoś chcesz lub nie! To jest silniejsze od niej!!!

Gość ciurek ogórek
Tez nie rozumiem tego niuprawiania seksu... A to , że cie nie zostawi - no nie zostawi cie tak od razu, na pocatku bedzie próbowała albo cie przekonac, albo siebie przekonac, że bez dzieci tez jej bedzie dobrze - a potem zobaczy, że jest nieszczęśliwa i w końcu odejdzie. Jak juz jej sie ten instynkt odezwał, to raczej nie wierzę, że sobie ot tak odpuści.

Gość Anna 87000000000
jesteś facetem chyba tego nie zrozumiesz Angel piszę prawdę ona chce dziecko i koniec nie dla niej ważniejsze może być dziecko niż ty zrozum to ty również jesteś ważny,ale w ostatecznym rozrachunku ona wybierze dziecko z innym niż bycie tylko z tobą bez dziecka zrozum to

Gość bezdzietna mężatka
mihalkkkk, może spróbuj żonę "przetrzymać", tak jak jest u nas... A dlaczego natura = chęć posiadania dziecka? I dlaczego ta chęć ma być silniejsza od niechęci?

Gość mihalkkkk
bardzo smutne

Gość bezdzietna mężatka
Anna, a Twoim zdaniem tak samo jest w "drugą" stronę? Czyli że facet wybierze dziecko z inną niż bycie bez dziecka z tą?

Gość jak brales slub koscielny
to chyba wiesz, co kosciol katolicki uwaza na temat posiadania dzieci. Po co brales?