Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokolino26

mam już go dość- co robić?

Polecane posty

Gość kokolino26

Od pół roku ustawiczne kłótnie, w większości o pierdy totalne,ale w trakcie nich on potafi mnie zwyzywać w sposób dla mnie bardzo przykry.Ta sytuacja ciągnie się od pół roku...Ja wybaczam wszysko dlatego,że kocham. Jednocześnie jestem pełna bólu,że człowiek,który tak niedawno deklarował wielką miłość i mówił jak to mnie kocha-potrafi mnie zwyzywac od żałosnych i psychicznych. Nie panuje już nad sobą moje uczucia do niego są takie silne nie potrafie znaleźć złotego środka...

Nie ma na to środka. Kochasz skończonego dupka i zerwij z nim kontakt. On się tobą bawi bo wie , że go nie zostawisz... nigdy nie rozumiałam takich kobiet jak ty. Kiedyś , kiedy mój facet mi ubliżył to dostał automatycznie w ryj. Kiedy rozmasowywał policzek powiedziałam mu , że jestem kobietą i ma do mnie mówić jak do kobiety. Co jest jeszcze lepsze , nie zerwaliśmy a faceta kultury nauczyłam :D

Gość kokolino26
wiesz dopiero teraz dochodzi do mnie to,że on się bawi mną i moimi uczuciami wie,że go kocham i to wykorzystuje..lepiej późno niż wcale.