Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleopatrapatrapatra

czy powinnam miec obawy?

Polecane posty

Gość kleopatrapatrapatra

Jestem w zwiazku od roku.Jakis czas temu miala miejsce taka sytuacja, moj chlopak mial w telefonie sexowne dziewczyny, a jedna na tapecie, pol rozebrana, kiedy poprosilam zeby zmienil tapete, powiedzial ze jesli zrobi mi podobne zdjecie, oczywscie sie nie zgodzilam, zgrobil mi normalne ale nie chcial ustawic i zmienic tej dziwki, twierdzac ze to ktore mi zrobil jest malo wyrazne.Wieczorem, nie wiem czemu, pozwolilam zrobic sobie nago zdjecie, ale zaraz kazalam mu usnac.Bylo mi przykro i zle, to bylo jakies 3miesiace temu, od tamtej pory nie potrafie mu ufac, chociaz on zapenia ze kocha i nie pomyslal wtedy.Czy slusznie mam obawy?Co myslicie?

Gość rtrtrt
dzieciniada🖐️

Gość kleopatrapatrapatra
Prosze o powazne wypowiedzi, mam 29lat.

Gość kleopatrapatrapatra
Niech ktos sie wypowie, opisal w skrocie sytuacje, sama juz nie wiem co myslec...

Gość kapisziiiii
w czym problem? bo nei rzumiem.. ze zrobil ci fote czy ze mial nagie laski na telefonie?

Gość drfgfrgrgrggggr
ale o co ci chodzi dokladnie??Facet zrobil ci fotki i je zaraz usunal...no i...?

Gość nanana000252
a tam nie przejmuj sie :P faceci tacy sa :P moj mial tez jakies dziwki na szczescie niezbyt wyrozbierane :P szczegolnie po jakiejs klotni i z poczatku mnie to moze i ruszalo ale teraz juz nie :P nie ma co sie przejmowac serio takimi szczegolami :P ja na twoim miejscu ustawila bym sobie jakies ciacho :D:D:D

Gość kleopatrapatrapatra
Chodzi mi o te laski i ze nie chcialusnac, w ogole po co mu byly skoro byl ze mna...No i jeszcze taki tekst, ze jesli ja sie rozbiore i zrobi zdjecie to sobie zmieni...Duzo mial takich zdjec w telefonie, same dziwki prawie nagie, nie wiem juz sama, mysle ze bedac ze mna powinien sam to usnac, po co mu takie fotki byly?

Gość nanana000252
bo faceci to wzrokowcy taka ich natura :P lubia patrzec na zjawiskowe piekne kobiety :P co nie znaczy wcale ze ty mu sie nie podobasz :) oj po prostu pogadaj z nim o tym ze cie to boli :) a jak nie pomoze to tak jak pisalam ustaw sobie jakies ciacho mega apetyczne :D i na tapete w kom i na pulpicie monitora :D

Gość kleopatrapatrapatra
I najwazniejsze, od tej pory zaczelam byc zazdrosna, wczesniej bylam ale troche, teraz wkurzam sie jak gapi sie na jakas laske.Nie radze sobie z ta zazdroscia, strasznie mnie to zabolalo, ze wolal gola pizde w fonie niz mnie, bo kurwa zdjecie niewyraznie..

Nie przejmuj się :) po niektórych facetach nie można się zbyt wiele spodziewać. część z nich, niezależnie od wieku, zawsze będzie niedojrzałymi emocjonalnie chłoptasiami - wzrokowcami. Wrzuć na luz, faceci czasem tak mają, że muszą popatrzeć, to dla nich naturalne. Że dla nas nie jest - tego nie rozumieją :) uwierz mi, to sprawdzone :)

Gość nanana000252
no to jak on tobie to ty jemu :P pokaz mu jak to jest fajnie i tez mu daj te niewinne powody do zazdrosci :P walnij na tapetke sexi boja, zacznij sie ogladac za fajnymi na ulicy w jego obecnosci :P komentuj sexi aktorow i piosenkarzy ogladajac film czy teledyski :P dawaj dawaj i sie nie poddawaj :P moze to mu przemowi :)

Gość kleopatrapatrapatra
Rozmawialismy o tym i to bardzo powaznie, mowil ze nie myslal w ten sposob co ja, ze mnie kocha bardzo itd... tylko ze ja zaczelam przez to byc bardzo zazdrosna, myslalam ze mi to przejdzie ale jest gorzej i gorzej.On sobie lezy niedaleko, pytal co robie, powiedzialam ze babskie sprawy, nie chce zeby wiedzial ze teraz jestem taka zazdrosna, wkurwia mnie doslownie za kazdym razem kiedy patrzy na inne dooopy...jak mam sobie z tym radzic?Pomozcie

Gość kleopatrapatrapatra
No chcia;lam tak zrobic ustawic sobie sexi faceta na pulpicie i telefonie, ale bedzie sie smial, bedzie wiedzial ze to specjalnie.

Z moim już ten temat obgadałam :) nie zabronisz mu tego robić - to pewne. Znaczy się - zabronić możesz, ale on i tak będzie się oglądał. Pomyśl sobie, że to, że się ogląda nie znaczy wcale, że inne podobają mu się bardziej od Ciebie. Właściwie nie muszą mu się podobać wcale, to taki męski odruch. :) Słowa mojego faceta: "To laski naprawdę myślą, że jak facet się za nimi obejrzy to one mu się bardzo podobają? :D" A jego mina - bezcenna :) Nie daj się zwariować!

Gość nanana000252
jakos udaj ze to niespecjalnie :P ja raz zrobilam tak :D hehe ogladnelismy film z johnym deep'em :P zaczelam gadac jaki to on przystojny w tym filmie :P a po paru dniach udawalam ze zbzikowalam na jego punkcie :P i posiagalam jakies jego sexi zdj z neta :D i po sprawie :p najpierw ochlon udaj ze sie juz to nie rusza a potem odwal mu cos takiego :D hehe

Gość kleopatrapatrapatra
macie racje, przeszadzam, ale wkurwia mnie to, ja bym nie pomyslala zeby sobie golych facetow sciagac do kom, i jeszcze na pulpicie, ale tak zrobie.Dzieki za rady, mam nadzieje ze dam rade z ta zazdroscia.

Gość Podstawka
Ta zazdrość to stan zagrożenia, obawa że partner traci zainteresowanie wami i moż was opuścić. I do tego wystarczy jedna głupia tapeta.

Gość byrkubryk
Moj tez ma jakas lalunie na tapecie z internetu to jakas modelka rob tak jak ja :) Ustawiam sobie na laptopie tapete z nagim przystojniakiem ale ja az sie tka tym nie przejmuje on sobie ustawial lalunie ty usawiaj sobie przystojniakow:) i po problemie

Też kiedyś to przechodziłam co prawda na tapecie w tel.nie ma takiego zdjęcia ,ale w już w tel. tak a na kompie to już masakra :O faceci tacy są wzrokowcy i tyle

Gość Ogarnij się dziewczyno
A jak chcesz mu bardzo dopiec sobie kup wibrator dwa rozmiary większe od niego. Niech go zobaczy

Gość kleoptrakleoptratra
On juz dawno temu usunal te zdjecia z komorki, tylko ze ja do dzis o tym zapomniec nie moge, wczesniej zazdrosna nie bylam, moze troche, teraz jestem az za bardzo.Nie bede sobie ustawiala zadnych facetow, bo to chyba dziecinne jest, poza tym, bedzie wiedzial ze to specjalnie robie, bo wtedy powazna rozmowa byla na ten temat.Mam nadzieje ze sobie poradze z ta zazdroscia, a raczej chyba nieufnoscia, przez glupie dziwki w telefonie.Podstaw nie mam w sumie, bo nigdzie nie lazi, nawet z kolegami, zawsze wszedzie razem...ale tak mi to utkwilo w glowie...

Gość hymcia
---> kleopatrapatrapatra A czemu ty sobie nie poszukasz innego z którym bedziesz szczesliwa a nie wiecznie zmartwiona, zazdrosna z wicznym poczuciem ponizenia itp? Znajdz sobie jakiego na twoim poziomie a on niech sobie oglada gołe dzi*** i pusc go wolno. Olej takiego szkoda czasu i nerwó. Nie na tym polega zwiazek by ciagle sie zamartwiac stresowac i czuc niepewnie. To jest miłosc według ciebie?

Gość taka sobie jedna dziewucha
29 lat a jak dziecko ja dziewczynko sama mezowi wtedy narzeczonemu wyslalam nagie zdjecia

Gość kleoptrakleoptratra
1 wrzesnia zacznie sie, ale dla mnie caly rok podobny, szkole juz dawno temu skonczylam, nie rozumiem tutaj niektorych osob, meczylam sie z tym sama, bo przez to zaczelam byc bardzo zazdrosna, nawet myslalam o psychologu, nie widze w tym nic dziecinnego, w dzisiejszych czasach takie zachowania to normalnosc, dla mnie nigdy nie byla i nie bedzie, wiem ze on mnie bardzo kocha, tlumaczyl mi, ze to byly poczatki naszego zwiazku, wczesniej byl krzywdzony, nie chcial zebym tak szybko kontrolowala jego zycie, bo bal sie ze znowu ktos go zrani, to jego slowa, tylko, ze ja tego nie potrafie zrozumiec.