Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mercelina.

za cała wypłate kupiłam wibrator,chyba sie zatłuke !

Polecane posty

Gość Mercelina.

Więc tak mam przyjaciółke od dziecka która ma starsza siostre,ona wyjechała do USA 3 lata temu do pracy,wróciła tydz temu. Majka zaproponowała mi dziś spotkanie [zaraz po mojej pracy] bo potem wyjeżdża na wakacje ze swoja siostra,zgodziłam sie. Przyszłam na spotkanie tak jak sie umówiłysmy patrze że stoi z jakaś dziewczyna podchodze i dopiero skojarzylam że to Ada ,w ogóle jej nie poznałam odpicowana modnie ubrana usmiechnieta od ucha do ucha bardzo byłam zaskoczona ale jednocześnie sie cieszyłam ze pogadamy i jakieś babskie zakupy bedziemy miały,zaczelysmy chodzić po sklepach i ta Ada zaczela kupywać rzeczy o których mi sie nawet nie śnilo,fundowala jednocześnie to mojej przyjaciółce,bylam troche zazdrosna ale nie okazywalam tego w koncu jak nie zazdrościć tak pieknej dziewczynie która moze wejsc do galerii i mieć co chce! nagle zaczal sie temat pracy i zarobków w Polsce,ona zaczela mówic ze tu bieda nie ma co robic niczego sie nie da dorobić i takie tam obnoszenie co to ona teraz nie ma w tym USA,wchodzimy do sexszopu ta oczywiscie swoje smenty i dalej do Majki ' widzisz jaki towar wibrek stoi a wy szare polaczki go omijacie bo was nie stac ' jak we mnie coś wstąpiło to wzielam go z półki z usmiechem powiedzialam masz racje super i do kasy , zaplaciłam 1500 zł i dalej szłam dumna,jej mina mi dała 100% satysfakcji bo co sobie mysli ! potem byla umówiona do fryzjera i poszla a moja przyjaciółka zaczela mnie pytac ile odkladałam na tego sztucznego fallusa albo czy w lotto wygralam,a do mnie zaczelo docierac co zrobiłam.Teraz siedze i zamiast portfela mam sztucznego, żelowego kutasa, moze w oczach snobów jest super ale dla mnie to teraz koszmar co ja narobilam ?!

Gość Mercelina.
:-O Jestes pojebanym podszywem!

Gość Jagoda 50
Uważaj z tym tluczniem,zeby coś nie uszkodzić.Dobrze smaruj-ja używam oliwki dla niemowlakow.Sprawdzaj zakrecanie baterii