Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaa675599

pojutrze do szkoły masakra ;(((

Polecane posty

Gość ha ha ale jaja
ja mialam 6chlopakow i 23dziewczyny w liceum. z czego tylko z dwiema dziewczynami utzymuje kontakt typu spotkania przy piwku itd. zazdroszcze wam bo chcialabym wrocic do tych czasow:( wy przynajmniej mialyscie ponad dwa miesiace labow a ja 2 tygodnie urlopu. i kto ma gorzej? a poza tym pracuje od 8 do 17

no ja to sie tą szkołą martwiłam już w czerwcu , gdyż wiedziałam i wiem jak będzie :( ;) Popaprana... też tak myślę, ale wiadomo najpierw patrzy się na wygląd, chcąc nie chcąc :classic_cool:

Gość ha ha ale jaja
utrzymuje* zjadlo mi literke ale sie poprawiam zeby nie bylo hehe

Gość pozdrawaim środkową dziurką
to do jakich wy szkół chodzicie że jest tak źle? towarzystwo jest aż tak debilne?

Gość satyskwakszon
i znowu 2 rok w tej samej klasie:(

nie przejmujcie sie głupią klasą,ja bardzo żałuje że w tym roku sie tym przejmowałam i przez to o mało nie zawaliłam roku..teraz natomiast czuje ogromne wyluzowanie jakiego przez całe wakacje nie czułam,bo miałam poprawke i to nade mną wisiało..ciesze sie że zdałam i że nie będe musiała od nowa sie z nikim poznawać i stresować..tą klase przynajmniej znam i do niej przywykłam..poza tym jeszcze tylko dwa lata a nie trzy...

u mnie w klasie towarzystwo jest naprawde debilne... szczegolnie dziewczyny :/ nie da się z nimi normalnie pogadać i w ogole sie z nimi nie rozumiem...dlatego nie trzymam sie z nimi

może nie towarzystwo debilne... tylko patrzeć na te same gęby przez tyle lat to już przesada satyskwakszon - a w której? gim , lo?

Gość satyskwakszon
ja 3 raz do pierwszej klasy tehnikum

Gość satyskwakszon
maskara

Gość Nauczycielka z miasta
no kochani koniec laby we czwartek zrobię wam sprawdzań-test z poprzedniego całego roku co zapamiętaliście i od razu będą oceny

Gość ha ha ale jaja
mialam bardzo wyluzowanego wychowawce. na dzien nauczyciela kupilismy mu flaszke dobrej wodki i kondomy. odpowiedzial tylko "flaszke chetnie wypije ale kondomow to juz od 10lat nie uzywam"

Gość satyskwakszon
nic nie pami etamyy nienawidze nauczycueli

Mintaja,nie nastawiaj się źle na zapas :) będzie jak będzie,ja przeżyłam to i Ty prędzej przeżyjesz :D

Nauczycielka z miasta no kochani koniec laby we czwartek zrobię wam sprawdzań-test z poprzedniego całego roku co zapamiętaliście i od razu będą oceny Tylko spróbuj to ci worek na łeb nałożę i uduszę :classic_cool: zginiesz marnie ;)

Gość olek mm
a ja tam sie ciesze ze koniec wakacji przynajmniej spotkam siez kolegami ja tam lubie sie uczyć a niech robia testy-sprawdzany wisi mi to nie boje się

Gość januseer
Hurrrrraaaaaaaaaaa pojutrze do budy ale fajnie ciesze się bardzo

sprawdzianów to ja też sie nie boję,ale wstawanie o 6 rano mnie przeraża 😭 a musze sie pilnować teraz bo jak znowu bede mieć tyle godzin nieusprawiedliwionych to mnie wywalą

Milky - będziesz mi pisać wypracowania :P :D a ja z Popapraną dokonam egzekucji na niegrzecznej nauczycielce :classic_cool:

Gość Nauczycielka z miasta
ty Jestem jakaś popaprana Nauczycielka z miasta no kochani koniec laby we czwartek zrobię wam sprawdzań-test z poprzedniego całego roku co zapamiętaliście i od razu będą oceny Tylko spróbuj to ci worek na łeb nałożę i uduszę zginiesz marnie Tylko mi nie podskakuj bo ciebie usadzę tak ze nigdy szkoły nie skończysz

o nie,pisac drugi raz to mi sie nie chce,ale moge Ci wysłać stare zeszyty i przeróżnej maści rozprawki ale uprzedzam że piatki za to nie dostaniesz :classic_cool:

Gość annaaaaaa5
nie wiem czym wy sie przejmujecie.... problem to mam ja! mature pisze w tym roku;/

Gość olek mm
druga technikum :)

Milky eee tam piątka od razu, nie jestem aż tak wymagająca, dwa mi starczy :classic_cool:

ja bym chciała w tym roku pisać mature :P mialabym szybciej za sobą no i ostatni rok i w dodatku dłuższe wakacje :P a tak to jeszcze dwa lata..ech