Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaa675599

pojutrze do szkoły masakra ;(((

Polecane posty

Gość HJHAKHJDHSJDHKSJ
do maturzystki moge ci oddac prace maturalna zadana na 100%:)

ee no to mogłabyś mieć 3 a czasem to nawet i 4 :classic_cool: z polskiego jestem jako tako :D a na dwa to sama napiszesz :D

Gość 7 Words
ja od środy zaczynam 3 klasę LO maturka i te sprawy. ale przynajmniej kupiłam sobie ładna torbę do szkoły i zeszytu ( ja pierdziu taka stara jestem a jeszcze mnie to bawi)

Gość annaaaaaa5
hah chętnie przyjme każdą prace maturalną;D

Popaprana - proponuję, zeby było hardkorowo :classic_cool: Milky - no ja właśnie nie pisałam, niestety złe skutki :P ale Twoimi wypracowaniami nie pogardzę, nie nie ;)

Gość annaaaaaa5
a ja już sobie kupiłam;p co tam matura ważne że torba jest;) i ładne ubrania haha

Gość 7 Words
ja kupiłam na allegro pewnie dojdzie jakoś w piątek wiec premierę będzie miała w poniedziałek :) tak ogólnie to nie uśmiecha mi sie wracać do szkoły pełnej fałszywych twarzy.Ale świetnie wychodzi mi udawanie ,ze ich lubie przynajmniej mam z kim palić :D

Gość HJHAKHJDHSJDHKSJ
mam temat o cierpieniu:)

Gość HJHAKHJDHSJDHKSJ
chociaz ja zdawalam mature 3 lata temu to moze temat sie powtorzyc lub byc podobny. nie musze zarabiac sprzedajac swoja prace bo pisalam ja 3 godziny wiec sie nie napracowalam

Gość Nauczycielka z miasta
Już ja was pogonię do solidnej nauki, nie będzie ślizgania się

Gość annaaaaaa5
chcesz oddać ją za darmo?

Gość HJHAKHJDHSJDHKSJ
nom. jak juz wyzej napisalam to nie pracowalam nad nia dlugo. nie jest zerznieta z internetu jest napisana przeze mnie i nie zalezy mi na pieniadzach a moze komus sie przytac.

Gość HJHAKHJDHSJDHKSJ
temat to "literatura i sztuka wobec ludzkiego cierpienia-dokonaj analizy wybranych dziel"

Gość 7 Words
dla mnie pisanie prac z polskiego to przyjemność :) gorzej z matmą za chuja jej nie zdam na maturze !jestem chyba upośledzona pod tym względem....

Ja też tak zawsze podchodziłam do szkoły jak wy :D i to nie tylko wtedy gdy kończyły się wakacje, ale nawet w ciągu roku szkolnego.. idąc rano do szkoły myślałam tylko o tym, że znowu zobaczę te fałszywe mordy. A kończąc 3 klasę liceum byłam najszczęśliwszą osobą na świecie, że to KONIEC :D A teraz... powiem wam szczerze, że tęsknię za liceum :P i sama się sobie dziwię.. JA i tęsknić za szkołą buaha :D.. a jednak :) I same będziecie miały to samo.. Teraz narzekacie, a za parę lat zatęsknicie 🖐️

ja tam nie tęsknie ani trochę za liceum:P może jestem inna. i mam dość zbiorowej edukacji, na szczęście został mi ostatni rok studiów i w końcu next level:P

Gość HJHAKHJDHSJDHKSJ
jezeli nie jestes zainteresowana to ok:) dla mnie bylo przyjemnoscia pisanie tej pracy. a nie chce jej sprzedawac z jednego wzgledu; mam kumpele ktora sprzedala swoja prace za 50zl zdana na 100% a ta dziewczyna z jej praca zdala na 50% i chciala zwrot pieniedzy. bo nie wziela pod uwage tego ze trzeba odpowiadac na pytania i ze trzeba mowic z pewna dykcja czyli zeby nie dac egzaminatorowi odczuc ze mowisz wyuczonej regolki co chwile sie zacinajac tylko tak jakbys mowila z glowy

Gość ewaryst z sosnowca
jak przypomnie sobie szkołe to mnie dreszcze przechodza a mineło juz kilka lat nigdy nie cierpiałem szkoly i nigdy za nia nie tęsknie jak słysze słowo szkola to mnie się chce rzygac

Gość 7 Words
ja czasami jestem tak wkurwiona ze znów muszę wstać udawać ,ze ich wszystkich lubię ale potem sie jakoś przyzwyczajam gdyby tylko wiedzieli ,ze większości mam ochotę wydłubać oczy... :D

Gość annaaaaaa5
jestem zainteresowana

Gość HJHAKHJDHSJDHKSJ
to podaj maila lub gg albo cos zebysmy sie skontaktowaly

Gość HJHAKHJDHSJDHKSJ
nie musi to byc prywatne konto gg tylko zaloz oddzielne

Gość HJHAKHJDHSJDHKSJ
regułki* zauwazylam blad:/ to dlatego ze ogladam film i pisze:) hehe

Gość
ja już jestem po szkole ale teraz już nie ma nic porzytecznego , żydzi zasrani .

Gość i dobrze ,że koniec
wreszcie się skończy to latanie po dworze i darcie mord pod oknami,bo całe lato człowiek miał chałas pod blokiem. A teraz do południa spokój i cisza.

Gość i dobrze ,że koniec
wreszcie te rozwrzeszczane dzieciaki beda miec zajęcie